info@parsikco.com

لوگو پارسیک
عایق کاری کمد دیواری

بهترین عایق کمد دیواری ضد رطوبت

عایق کاری کمد دیواری یکی از بهترین راهکارها برای جلوگیری و رفع نم و رطوبت کمد دیواری است. نم و رطوبت کمد دیواری یکی از مشکلاتی است که برای اکثر ساختمان‌ها به دلیل عدم رعایت اصولی اتفاق می‌افتد.
رطوبت زدگی علاوه بر اینکه زیبایی خانه را از بین می‌برد، می‌تواند به سازه اصلی خانه نیز خسارت وارد کند. اگر این رطوبت در داخل کمد دیواری اتفاق بیفتد، علاوه بر بروز کپک‌زدگی، باعث ایجاد بوی بد در بین وسایل موجود در آن نیز خواهد شد.
اگر به دنبال عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری، رطوبت گیر کمد رختخواب، از بین بردن بوی نم کمد دیواری و یا استفاده از روش‌های خانگی برای رفع نم داخل کمد دیواری هستید، این مقاله عایق رطوبتی پارسیک برای شماست.

رفع نم داخل کمد دیواری

خیس شدن و جمع‌شدن آب باعث بروز رطوبت و نم در کمد دیواری می‌شود. قبل از این که به راهکارهای رفع نم داخل کمد دیواری و عایق کاری کمد دیواری بپردازیم، علت نم داخل کمد دیواری را بررسی می‌کنیم تا بتوانید پیشگیری‌های لازم را انجام دهید. در ادامه به بررسی راهکارهای خانگی و صنعتی برای عایق کاری کمد دیواری می‌پردازیم.

عایق کاری کمد دیواری
رطوبت گیر کمد رختخواب

علت نم داخل کمد دیواری چیست؟

دلایل مختلفی برای نم داخل کمد دیواری وجود دارد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. از آنجایی‌که کمدهای دیواری فضای بسته‌ای دارند، چرخش و تبادل دما در آن بسیار کم اتفاق می‌افتد. به همین دلیل؛ اختلاف دمایی که بین محیط داخلی کمد و بیرون آن وجود دارد ممکن است باعث به‌وجودآمدن نم و رطوبت شود.

2. در بسیاری از خانه‌ها، کمدهای دیواری نزدیک به سرویس‌های بهداشتی ساخته شده‌اند. اگر عایق کاری سرویس‌های بهداشتی به‌درستی صورت نگرفته باشد، رطوبت به داخل کمد دیواری سرایت می‌کند.

3. یکی دیگر از دلایل نفوذ رطوبت، استفاده از بندکشی نامناسب بین کاشی و سرامیک‌های سرویس بهداشتی است. استفاده از مواد تمیز کننده مثل جرم‌گیر و سفیدکننده بعد از مدتی بندکشی بین سرامیک‌ها را از بین می‌برد.
درصورتی‌که کمد دیواری چسبیده به سرویس بهداشتی باشد، رطوبت از بین کاشی و سرامیک‌ها رد شده و به کمد دیواری نفوذ می‌کند. برای رفع این مشکل باید عایق کمد دیواری انجام دهید.

4. در ساختمان‌های نوساز در صورت خشک نشدن گچ داخل ساختمان، ممکن است رطوبت و نم زدگی به داخل کمد دیواری سرایت کند. اما در ساختمان‌های قدیمی‌تر علاوه بر مواردی که ذکر کردیم، عوامل متعدد دیگری مانند نشت کردن لوله‌ها، خراب‌شدن عایق بیرونی و… می‌تواند باعث نم و رطوبت در کمد دیواری شود.

5. نوع موارد به‌کار رفته برای کمد دیواری یکی از دلیل بروز رطوبت خواهد شد. استفاده از چسب کاغذ دیواری مناسب و پرایمر کاغذ دیواری تا حد زیادی از بروز نم به کمد جلوگیری می‌کند.

برای نم داخل کمد دیواری چه باید کرد؟

برای رفع نم و رطوبت کمد دیواری روش‌های مختلفی وجود دارد. برخی از افراد سعی می‌کنند از روش‌های قدیمی‌تر برای حل این مشکل استفاده کنند که راه حلی دائمی نیستند. برخی دیگر به دنبال راه حل اساسی برای رفع نم داخل کمد دیواری هستند که از عایق رطوبتی و یا ایزوگام استفاده می‌کنند. اگر دیوار منزل شما دچار نم زدگی شده است باید سریع تر اقدام به رفع آن کنید؛ برای این منظور آموزش رفع نم دیوار را مطالعه کنید تا بدون کوچک ترین خرابی بتوانید نم زدگی دیوار را برطرف کنید.
در ادامه به بررسی هر دو روش می‌پردازیم تا بتوانید با توجه به شرایط، بهترین راهکار را انتخاب کنید.

بهترین عایق کمد دیواری
عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری

1. عایق کمد دیواری

بهترین عایق کمد دیواری راه حل شماست! شیوه‌ای رایج برای حل مشکل نم زدگی کمد دیواری است که امروزه بسیار از آن استفاده می‌شود.

رطوبت‌ گیری کمد دیواری

یکی از بهترین راهکارها برای برطرف کردن نم و رطوبت کمد دیواری، استفاده از انواع عایق رطوبتی است که برای همیشه مشکلات نم‌زدگی کمد دیواری را ریشه کن می‌کند.

در این روش بعد از پاکسازی سطح، از عایق رطوبتی برای عایق کاری کمد دیواری استفاده می شود که در ادامه بهترین عایق رطوبتی کمد دیواری را بررسی می کنیم.

ایزوگام داخل کمد دیواری

یکی دیگر از روش‌های عایق کاری کمد دیواری استفاده از ایزوگام است. بسیاری از افراد برای جلوگیری از رطوبت از این روش استفاده می‌کنند. درست است که ایزوگام می‌تواند از به‌وجودآمدن رطوبت جلوگیری کند اما این روش معایب خاص خودش را هم دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  1. قیمت بالای این نوع عایق‌ها به دلیل استفاده از مواد خارجی.
  2. فاسد شدن عایق‌ها بعد از 6 الی 7 ماه از زمان تولید، به دلیل عدم نگهداری اصولی.
  3. عدم امکان آب‌بندی مناسب برای گوشه‌ها.
  4. ازدست‌دادن مقاومت عایق درصورتی‌که از ایزوگام استاندارد استفاده نشده باشد.
  5. ترک برداشتن قسمتی از آنها در اثر گذر زمان.
  6. نداشتن طول عمر زیاد و …

باتوجه‌ به معایب ایزوگام داخل کمد دیواری کمتر کسی به سمت این روش خواهد رفت و از انواع عایق رطوبتی برای عایق کاری داخل کمد دیواری استفاده می‌کنند.

2. رطوبت گیر کمد دیواری؛ روش‌های خانگی

برای رطوبت گیر کمد دیواری برخی از افراد از روش‌های سنتی که درگذشته مرسوم بوده، استفاده می‌کنند. این روش‌ها شامل موارد زیر است.
البته این نکته را توجه داشته باشید که روش های رطوبت گیر کمد به صورت مقطعی جواب می‌دهند و در درازمدت باید به دنبال راهکارهای اساسی‌تری باشید.

  • استفاده از برنج

یکی از خاصیت‌های برنج، گرفتگی رطوبت به خود است. می‌توانید مقداری برنج را درون یک کیسه یا یک عدد بشقاب بریزید و آن را درون کمد دیواری قرار دهید.

  • استفاده از دانه‌های قهوه

قهوه خاصیت بالایی در رطوبت گیری کمد دیواری دارد. به همین منظور می‌توانید مقداری دانه قهوه تازه را در کیسه یا به‌صورت آزاد درون کمد دیواری قرار دهید تا از رطوبت بیشتر کمد جلوگیری کند.

  • زغال فعال

یکی دیگر از راه‌های رفع رطوبت داخل کمد دیواری استفاده از زغال اکتیو می‌باشد. زغال خاصیت جذب رطوبت و جذب آلودگی‌های محیطی دارد. زغال فعال در فضای باز عملکرد بهتری دارد به همین خاطر هنگام استفاده از آن درب کمد دیواری خود را باز بگذارید.

  • فوم برای داخل کمد دیواری

یکی دیگر از روش ها استفاده از فوم برای داخل کمد دیواری است.

علاوه بر مواردی که گفته شد استفاده از جوش شیرین، اسطوخودوس و … نیز روش‌هایی است که بسیاری از افراد از آن استفاده می‌کنند. اما نکته حائز اهمیت این است که شاید استفاده از این روش‌ها بتواند از بروز رطوبت و نم بیشتر جلوگیری کند اما نمی‌تواند آن را به طور کامل از بین ببرد.
به همین دلیل درصورتی‌که فکر اساسی برای حل این مشکل نشود خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای شما خواهد داشت.

عایق ضد رطوبت برای کمد دیواری

استفاده از عایق‌های ضد رطوبت یکی از بهترین و به‌صرفه‌ترین راه‌ها برای ازبین‌بردن رطوبت‌های موجود در کمد دیواری است که نه تنها آثار نم‌زدگی را از بین می برد بلکه از نم‌زدگی در آینده نیز جلوگیری می‌کند.

عایق رطوبتی کمد دیواری پارسیک

عایق رطوبتی از پوشش با ترکیبات مختلف ساخته شده که در برابر نفوذ آب و به‌وجودآمدن رطوبت جلوگیری خواهد کرد. درصورتی‌که کمد دیواری شما با نم و رطوبت مواجه شده است، برای حل این مشکل می‌توانید از عایق رطوبتی کمد دیواری پارسیک استفاده کنید.

مزایای استفاده از عایق رطوبتی پارسیک

  • آب‌گریز بودن عایق رطوبتی
  • چسبندگی فوق‌العاده زیاد
  • طول عمر بالا
  • قیمت مقرون‌به‌صرفه
  • انعطاف‌پذیری بالا
  • ترک نخوردن عایق رطوبتی باگذشت زمان
  • سهولت در استفاده
  • مقاوم در برابر نفوذ نم و رطوبت
خرید عایق کمد دیواری
قیمت عایق کمد دیواری

برای از بین بردن بوی نم کمد دیواری

با استفاده از عایق رطوبتی پارسیک شما می‌توانید نم موجود در در کمد دیواری خود را برطرف و از تکرار آن جلوگیری کنید.

خرید عایق رطوبتی کمد دیواری

عایق رطوبتی پارسیک یکی از بزرگ‌ترین و بهترین مراکز تولیدکننده برای انواع عایق‌های رطوبتی در ایران می‌باشد. عایق‌های رطوبتی این شرکت به دو صورت پلیمری و نانو تولید می‌شوند. شایان‌ ذکر است تمامی محصولات تولید شده در پارسیک مطابق با استاندارد جهانی و با استفاده از تجهیزات روز دنیا می‌باشد.

برای عایق کاری کمد دیواری شما عزیزان می‌توانید عایق رطوبتی کمد دیواری را به‌صورت آنلاین از طریق سایت پارسیک تهیه نمایید. همچنین برای مشاوره و راهنمایی بیشتر و یا ثبت سفارش به‌صورت تلفنی می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. 24 ساعت پس از ثبت سفارش می‌توانید محصول موردنظر خود را دریافت کنید.

قیمت عایق کمد دیواری پارسیک

برای دریافت قیمت عایق کمدی دیواری با شماره تماس ایکس تماس بگیرید. 09121574300

3.8/5 - (13 امتیاز)

7 پاسخ

  1. کمد دیواری ما رطوبت داره کپک زده وتمام لباسامون وتشک وبالشتک خیس شدند لطفا راهنمایی کنید
    متشکرم

    1. درود بر شما
      برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
      09191508534

      دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک

  2. کمدرختخواب ولباس مابه شدت عرق میکندولباسه کبک میزندچه راهکاری پیش نهادمیفرمایید

    1. درود بر شما
      برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
      09191508534

      دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک

  3. داخل کمد دیواری ما در زمستان یخ میبنده و کپک سیاه تشکیل می
    شه و تمام لحاف و تشک رطوبی و خیس میشن؛ چیکار میشه کرد

    1. درود میتونید از عایق رنگ مولتی کاور استفاده کنید، لطف کنید با این شماره تماس بگیرید 09190808464

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *