برای مشاوره رایگان و یا ثبت سفارش با کارشناسان پارسیک تماس بگیرید.
09121574300
خرید و قیمت عایق رطوبتی نمای ساختمان
عایق رطوبتی پارسیک بیش از 13 سال تجربه و بیش از 50 پروژه موفق در زمینه عایق های رطوبتی نما، پشت بام و استخر دارد که در این مقاله سعی کردیم تا شما را با عایق رطوبتی نمای ساختمان آشنا کنیم. ویژگی های عایق رطوبتی نما موجب می شود تا تخریب مصالح، پوسیدگی و از همه مهم تر هزینه اضافی برای بازسازی نما صرف نشود.
عایق کاری نمای ساختمان (عایق نما) علاوه براینکه مقاومت نمای ساختمان را افزایش می دهد، به زیباسازی شهر کمک زیادی می کند. استحکام نمای ساختمان را با عایق رطوبتی نما و یا رنگ نانو نمای ساختمان میتوان افزایش داد.
چنانچه برای عایق کاری نمای ساختمان خود قصد خرید دارید به راحتی می توانید محصول مورد نظر خود را از پارسیک خریداری کنید. برای خرید عایق رطوبتی نما ساختمان نیز با کارشناسان ما در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند. بعد از پرداخت آنلاین در هر کجا از ایران باشید همکاران ما محصول را در کمتر از 72 ساعت به دست شما می رسانند.
در خصوص قیمت عایق رطوبتی نمای ساختمان باید گفت که متناسب با نمای ساختمان و مساحت ساختمان، متفاوت است. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
نحوه عایق کاری نمای ساختمان
در طول زمان بر اثر شرایط آب و هوایی، انقباض و انبساط، نمای ساختمان دچار ترک خوردگی و یا ریزش بخشی از آن می شود؛ برای جلوگیری از این اتفاق پیشنهاد ما استفاده از عایق نمای خارجی ساختمان است.
عایق نمای ساختمان از نفوذ رطوبت در شرایط آب و هوایی مختلف جلوگیری می کند و باعث عدم ترک خوردگی و ریزش بخشی از نمای ساختمان می شود.
در ویدئو بالا یک نمونه عایق رطوبتی نمای ساختمان توسط عایق رطوبتی پارسیک بر روی نمای یک ساختمان انجام شده، برای آشنایی بیشتر حتما این ویدیو را ببینید.
مراحل عایقکاری نمای ساختمان عموماً شامل سه مرحله است:
مرحله آمادهسازی: در این مرحله، سطح نمای ساختمان باید بهطور کامل تمیز و خشک شود. همچنین، هر گونه ترک، حفره یا آسیب دیدگی روی سطح نما باید ترمیم شود.
مرحله بندکشی: بندکشی یکی از مهمترین مراحل عایقکاری نما است. در این مرحله، درزهای بین مصالح نما با استفاده از پودر بندکشی پر میشوند تا از نفوذ آب جلوگیری شود.
مرحله اجرای عایق: در این مرحله، عایق مناسب بر روی سطح نمای ساختمان اعمال میشود. انواع مختلفی از عایقهای نما وجود دارند که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند.
مهم است که در این فرآیند از مواد عایق با کیفیت و استاندارد استفاده شود و اجرای صحیح و دقیق این مراحل بهمنظور دستیابی به نتایج بهتر و ماندگاری عایقکاری بالا انجام شود.
برای مشاوره رایگان و یا ثبت سفارش با کارشناسان پارسیک تماس بگیرید.
09121574300
مزایای عایق رطوبتی نمای ساختمان پارسیک
برخی از مزیت های عایق رطوبتی نمای ساختمان، شامل موارد پایین هستند.
1. سپری مقاوم در برابر از نفوذ آب و رطوبت
مهمترین وظیفه عایق رطوبتی، ایجاد یک سد نفوذناپذیر در برابر آب و رطوبت است. با اجرای عایق نمای مناسب، از نفوذ آب باران، برف و رطوبت هوا به داخل ساختمان جلوگیری میشود. که این ویژگی از بروز موارد زیر جلوگیری می کند:
- نمزدگی دیوارها و سقف
- پوسیدگی و فرسایش مصالح
- رشد قارچ و کپک
- بوی نامطبوع
2. عایق حرارتی و برودتی
عایقهای رطوبتی نمای خارجی ساختمان میتوانند تا حدی به عنوان عایق حرارتی و برودتی نیز عمل کنند. این امر به خصوص در مناطق گرمسیر و سردسیر اهمیت زیادی دارد. در فصول گرم و سرد سال، عایق نما به کمک ساختمان می آید.
جلوگیری کنید. این امر به نوبه خود باعث کاهش مصرف انرژی و هزینههای مربوط به آن میشود.
3. افزایش طول عمر ساختمان
عایق رطوبتی نما ساختمان با محافظت از مصالح ساختمانی در برابر فرسایش و پوسیدگی، به افزایش طول عمر ساختمان کمک میکند. به همین خاطر در ابتدای پروژه های ساختمانی پیشنهاد می شود که از این عایق ها استفاده شود.
4. صرفهجویی در هزینهها
باتوجه به اینکه عایق نمای ساختمان از پوسیدگی و تخریب نمای ساختمان جلوگیری می کند، در مدت زمان طولانی موجب سالم ماندن مصالح شده و دیگر نیازی به تعویض مصالح و بازسازی نما نیست، در نتیجه هزینه ای بابت نمای خارجی ساختمان نخواهد شد.
عایق نما برای چه نماهایی کاربرد دارد؟
عایق نما ساختمان برای طیف گستردهای از نماها کاربرد دارد، از جمله:
1. نمای آجری
آجر یکی از مصالح رایج در ساخت نما است، اما به تنهایی در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاوم نیست. عایق رطوبتی میتواند به طور موثری از نفوذ آب به داخل آجرها و ایجاد نمزدگی و فرسایش در آنها جلوگیری کند. یک نکته که برای استفاده از نمای آجری باید رعایت شود این است که نمی توانید نمای آجری را رنگ بزنید، این نکته یکی از ضوابط ساختمان سازی است که باید رعایت شود.
2. نمای سیمانی
نمای سیمانی نیز به تنهایی در برابر رطوبت نفوذپذیر است و میتواند با گذشت زمان دچار ترک خوردگی و فرسایش شود. عایق نما می تواند به پوشش های سیمانی نیز کمک کند.
3. نمای سنگی
اگرچه سنگ به طور طبیعی تا حدی در برابر آب مقاوم است، اما درزهای بین سنگها میتواند مسیر نفوذ آب به داخل نما باشد که بستگی به نوع نما این مقدار رطوبت و آب متفاوت است و باید بررسی شده تا بهترین تصمیم برای جلوگیری از رطوبت و آب شود.
4. نمای شیشهای
نمای شیشهای به دلیل زیبایی و ظرافت، طرفداران زیادی دارد. اما شیشه نیز در برابر رطوبت و اشعه UV آسیبپذیر است. عایقهای رطوبتی نما که مخصوص نماهای شیشهای هستند میتوانند از شیشه در برابر این عوامل محافظت کرده و طول عمر آن را افزایش دهند.
5. نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت از پنلهای ساخته شده از مواد مختلف مانند آلومینیوم، کامپوزیت و … تشکیل میشود. در این مورد همن عایق رطوبتی نما، شانس مقاومت نمای ساختمان شما را چند برابر می کند.
برای مشاوره رایگان و یا ثبت سفارش با کارشناسان پارسیک تماس بگیرید.
09121574300