عایق کاری نمای ساختمان (عایق نما) علاوه براینکه مقاومت نمای ساختمان را افزایش می دهد، به زیباسازی شهر کمک زیادی می کند. استحکام نمای ساختمان را با عایق رطوبتی نما و یا رنگ نانو نمای ساختمان میتوان افزایش داد.
در این مقاله از عایق رطوبتی پارسیک قصد داریم تا شما را با 5 نوع مصالح پر کاربرد در ساخت نمای ساختمان و یک محصول برای عایق نمای خارجی ساختمان آشنا کنیم. چنانچه قصد خرید عایق رطوبتی نما و قیمت عایق رطوبتی نمای ساختمان را دارید، همراه ما باشید.
از کاهگل صنعتی نانو پارسیک برای طراحی نمایی ضدآب و مستحکم نیز میتوانید استفاده کنید.
عایق نمای خارجی ساختمان ؛ اهمیت
- نما ساختمان قسمتی است که در معرض دید عموم قرار دارد و تاثیرات زیادی بر روی جامعه و اجتماع یک شهر می گذارد و نشان دهنده سلیقه اعضای ساختمان است.
- اگر نمای ساختمان با فرهنگ و اجتماع یک شهر ناهماهنگ باشد باعث می شود جلوه دیگر نماها را بهم بریزد و جلوه ناخوشایندی به آن بدهد.
- امروزه طراحی نما ساختمان جزء یکی از اولویت های مهندسان معمار و پیمانکاران قرار گرفته است.
- در ساخت نمای ساختمان تنها نباید به زیبایی و جذابیت تکیه کرد و باید برای جلوگیری از آسیبدیدگی نما از انواع عایق کاری نمای ساختمان استفاده کرد.
- قبل از طراحی نما ساختمان خودتان باید به درستی برآورد هزینه کنید تا حین اجرای پروژه به مشکل نخورید.
- محیط ساختمان بر طراحی نما و مصالحی که قرار است در آن استفاده شود اهمیت دارد.
- علاوه بر آنکه مکان ساختمان به منظور تصمیم گیری برای استفاده از مصالح در آن بایستی اقلیم منطقه ای پروژه در آن هست برسی کنیم تا با نمای ساختمان با ساختمان های مجاور خود متناسب باشد.
5 مصالح پرکاربرد در ساخت نمای ساختمان
نمای ساختمان سبک های متفاوتی دارد و در ساخت نمای یک ساختمان از مصالح گوناگونی مانند فلز، چوب، بتن و… استفاده می شود و هر کدام از آن ها مزیت های خاص خودشون دارند که در ادامه به معرفی هرکدام از آن ها می بردازیم.
برای حفظ زیبایی و دوام تمام این نماها، لازم است تا به وسیله عایق رطوبتی نمای ساختمان از آن محافظت شود.
1. نمای کامپوزیتی
ورقه های کامپوزیتی ورقه های آلومینیومی هستند که برای نمای ساختمان ها به کار می روند؛ مزیت استفاده از این نوع ورقه ها وزن کم، قابلیت شستشو، تنوع رنگی بالا، مقاوم در برابر حرارت، رطوبت و صوت است.
یکی از معایب این نما نسبت به دیگر نماهای ساختمانی، هزینه بیشتر آن است که به همین علت نیاز است تا برای محافظت بیشتر حتما از عایق رطوبتی نمای ساختمان استفاده شود.
بر اساس ضوابط اجرایی استفاده از نمای کامپوزیتی آلومینیومی در نمای یک ساختمان حداکثر 20 درصد در سطح کلی نمای ساختمان مشرف به معابر مجاز است.
2. نمای آجری و نحوه عایق کاری نمای ساختمان
نمای آجری دومین نوع از انواع مختلف نماهای ساختمانی است؛ این نوع نما از گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته و در انواع مختلفی تولید می شوند.
از انواع آن می توان به آجرنما نسوز، آجرنما طرح چوب، آجر دکوراسیون داخلی، لعاب دار حصیری و… اشاره کرد.
یک نکته که برای استفاده از نمای آجری باید رعایت شود این است که نمی توانید نمای آجری را رنگ بزنید، این نکته یکی از ضوابط ساختمان سازی است که باید رعایت شود.
برای حفاظت از این نوع نما، می توانید از انواع عایق رطوبتی نمای ساختمان استفاده کنید.
3. استفاده از عایق نمای خارجی برای نمای سیمانی
نمای سیمانی یکی از پرکاربرد ترین، سریع ترین و مقرون به صرفه ترین نوع نما در ساخت نمای یک ساختمان است. سرعت اجرای این نما بالاست و می توان به آسانی و با هزینه کم سطح خارجی ساختمان را ساخت.
این نوع نما عایق خوبی در برابر حرارت است و در صورت آتش سوزی از انتشار آن جلوگیری می کند، در ساخت نمای سیمان از دو نوع سیمان سفید و یا سیمان رنگی استفاده می کنند و شستشوی آن بسیار آسان است.
از معایب آن می توان به نبود عایق صوتی، جذب گرد و خاک، شکستگی و ترک خوردگی آن در طول زمان اشاره کرد.
4. نمای سنگی
نمای سنگی یکی از پر استفاده ترین مصالح در ساخت نمای ساختمانی است زیرا این نوع نما علاوه بر طرح ها و رنگ های متفاوت، جذابیت و زیبایی زیادی را به ساختمان می بخشد.
اجرای نمای سنگی نسبت به انواع مختلف نما هزینه بیشتری دارد که زیبایی دوچندانی را به ساختمان می بخشد.
برای مقاومت بیشتر نما و حفاظت از آن میتوانید از عایق رطوبتی نمای ساختمان پارسیک استفاده کنید.
مزایای استفاده از نمای سنگی
- طول عمر بالا
- مقاوم نور خورشید، برف، باران، گرد و غبار
- استحکام و مقاومت بالا
معایب استفاده از نمای سنگی
در کنار مزایای استفاده از نمای سنگی لازم است تا به معایب آن هم اشاره شود.
این نوع نما نیاز به مراقبت ویژه دارد و در صورت عدم انتخاب سنگ مناسب با دوام و استحکام بالا، نمای سنگ ساختمان در طول زمان بر اثر انقباض و انبساط دچار ترک خورگی خواهد شد.
5. نمای شیشهای
اگر می خواهید روزها نور خوبی برای فضای داخلی خود داشته باشید پیشنهاد می کنیم تا نمای شیشه ای استفاده کنید. این نما یکی از پرطرفدارترین نماهای ساختمان است که در بیشتر ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری به چشم می خورد.
این نوع نما به نمای شیشه ای کرتین وال معروف است و نقش به سزایی در تامین نور برای فضای داخلی دارد.
شیشه ای که در این نما استفاده می شود، شیشه سکوریت و شیشه رفلکس است که باعث بازتاب نور بهتر و افزایش جذابیت ساختمان میشود.
عایق کاری نمای ساختمان
در طول زمان بر اثر شرایط آب و هوایی، انقباض و انبساط، نمای ساختمان دچار ترک خوردگی و یا ریزش بخشی از آن می شود؛ برای جلوگیری از این اتفاق پیشنهاد ما استفاده از عایق نمای خارجی ساختمان است.
این نوع عایق از نفوذ رطوبت در شرایط آب و هوایی مختلف جلوگیری می کند و باعث عدم ترک خوردگی و ریزش بخشی از نمای ساختمان می شود. عایق رطوبتی ساختمان پوششی است که باعث عدم نفوذ نم و رطوبت به ساختمان می شود و از رشد قارچ و کپک جلوگیری می کند.
در ویدئو زیر یک نمونه عایق رطوبتی نمای ساختمان توسط عایق رطوبتی پارسیک بر روی نمای یک ساختمان انجام شده، برای آشنایی بیشتر حتما این ویدیو را ببینید.
قیمت عایق رطوبتی نمای ساختمان
انواع عایق رطوبتی نمای ساختمان متفاوت است و به همین علت برای اطلاع از قیمت آب بندی نمای ساختمان و مشاوره رایگان با مشاوران ما در پارسیک تماس بگیرید.
خرید عایق رطوبتی نمای ساختمان
چنانچه برای عایق کاری نمای ساختمان خود قصد خرید دارید به راحتی می توانید محصول مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید. بعد از پرداخت آنلاین در هر کجا از ایران باشید همکاران ما محصول را در کمتر از 72 ساعت به دست شما می رسانند.