جستجو
Close this search box.

آموزش نحوه ایزوگام دیوار ساختمان + بهترین روش ایزوگام دیوار

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

جهت اعطای نمایندگی با ما در تماس باشید
آموزش نحوه ایزوگام دیوار ساختمان

استعلام قیمت

فهرست محتوا

نحوه ایزوگام دیوار ساختمان

ایزوگام یکی از محصولات پرکاربرد در ساخت‌وساز است. این محصول با عایق‌بندی از ورود نم و رطوبت به قسمت موردنظر جلوگیری می‌کند. این روزها تنوع بالایی از ایزوگام وجود دارد و افراد بر اساس محلی که قصد ایزوگام کردن آن را دارند بهترین انتخاب را به کمک مشاور انجام می‌دهند.
ایزوگام دیوار ساختمان به محافظت از دیوار و جلوگیری از ورود رطوبت جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود دیوار عمر طولانی‌تری نیز داشته باشد. در این بخش به بررسی روش نصب ایزوگام روی دیوار می‌پردازیم.

روش نصب ایزوگام روی دیوار

اولین موضوع مهم زمان نصب ایزوگام روی دیوار توجه به ارتفاع و مساحت انتخابی است. اگر ارتفاع و مساحت کمی مدنظر باشد به‌راحتی می‌توان به نصب ایزوگام پرداخت اما اگر ارتفاع دیوار بیش از 2 متر باشد ابتدا باید داربست نصب شود.
قبل از شروع این کار جا دارد به این نکته اشاره کنیم که برای این کار حتماً با یک نصاب ماهر و باتجربه همکاری کنید، از ایمن بودن داربست اطمینان حاصل کنید، افرادی که تازه‌کار هستند و تعادل خود را نمی‌توانند حفظ کنند را در این مورد شرکت ندهید و باتوجه به اینکه انجام این کار نیاز به همکاری تیمی دارد و حداقل 2 نفر نیاز است؛ با تعداد نیروی لازم هماهنگ کنید.

مراحل نصب ایزوگام روی دیوار

پس از نصب داربست و اطمینان از محکم بودن آن نصاب روی داربست می‌رود البته قبل از این مورد نصاب به تعداد ورق‌هایی که نیاز است ایزوگام را برش داده است. همچنین بر اساس تعداد داربست‌های موجود تخته کار کنار می‌گذارد. تخته کار به دلیل راحتی فردی که می‌خواهد ایزوگام را بچسباند است؛ تا فرد بتواند به‌راحتی از سمت راست به چپ و برعکس حرکت کند. نصاب پس از قراردادن تخته کار، رول‌های ایزوگام را به پشت‌بام برده، نیم متر از ایزوگام را بالای پشت‌بام نگه داشته و مابقی رول را آزاد می‌کند.

مراحل نصب ایزوگام روی دیوار - 1

در مرحله بعد فردی که در بالای تخته کار ایستاده است به کمک مشعل شروع به حرارت دادن ایزوگام و چسباندن آن روی دیوار می‌کند. این کار باید به‌سرعت انجام شود و فرد نصاب با یک‌دست ایزوگام را حرارت داده و با دست دیگران را می‌چسباند. پس از چسبانده شدن قسمت موردنظر، ایزوگام به فردی که در قسمت پایین‌تر قرار دارد داده می‌شود و وی نیز مجدداً به همان ترتیب ایزوگام را می‌چسباند.

مراحل نصب ایزوگام روی دیوار - 2

بعد از تمام شدن یک مسیر، سراغ قسمت بعد می­روند. برای این کار نیاز است 10 سانت از ایزوگام مرحله جدید را روی ایزوگام مرحله قبل چسباند. این مرحله باید بادقت بیشتری انجام شود و فقط 10 سانت روی ایزوگام قبلی کشیده شود نه مقدار کمتر و نه مقدار بیشتر. این مورد از ورود نم و رطوبت از درزها جلوگیری می‌کند.
پس از اتمام این مرحله، مرحله بندکشی انجام می‌شود. برای بندکشی باید لبه‌های ایزوگام را (همان قسمت‌هایی که اورلب داده‌شده است) و لبه‌های پایین و بالا را با حرارت با کمک کمچه چسباند. به همین ترتیب ادامه داده تا کار به اتمام برسد. برای نصب ایزوگام روی دیوار بهتر است از ایزوگام فویل دار استفاده شود. یکی از روش های عایق بندی پشت بام یا دیوار، ایزوگام مایع است که می توانید اطلاعات بیشتری از این انوع ایزوگام در پارسیک مطالعه کنید.

مزایای ایزوگام کاری دیوار

ایزوگام به دلیل داشتن فویل آلومینیومی، نور خورشید را انعکاس می‌دهد و از گرم‌شدن ساختمان جلوگیری می‌کند، از اتلاف انرژی و خروج گرما یا سرما جلوگیری می‌کند، عایق رطوبتی و صدا است، از پوسیده شدن سیمان جلوگیری می‌کند و نمای زیبایی را به ساختمان می‌دهد.

بهترین ایزوگام برای دیوار ساختمان

ایزوگام‌های متنوعی در بازار وجود دارند و بر اساس اینکه برای چه نیازی و چه قسمتی را شما بخواهید عایق کنید، نوع عایق رطوبتی تغییر می‌کند. برای ضد رطوبت کردن دیوار، بهترین ماده، عایق رطوبتی نانو دیوار است. این نوع عایق کمک می کند تا بهترین نتیجه را در طولانی‌مدت مشاهده کنید.

%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82 %D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA%DB%8C %D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1 1

همچنین تعداد لایه های مورد نیاز برای اجرای عایق نانو دیوار، بستگی مستقیمی به میزان رطوبت مجاور دارد. برای مثال در دیوار های خارجی می توانید از تعداد لایه های بیشتری از این عایق استفاده کنید. اما به صورت کلی پیشنهاد ما این است که بر اساس دستور العمل ارائه شده بر روی محصولات این کار را انجام دهید. شما می توانید برای خرید عایق رطوبتی دیوار بر روی نوشته زیر بزنید:

خرید عایق دیوار

2/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *