جستجو
Close this search box.

معایب ایزوگام چیست ؟ چرا بهتر است از ایزوگام استفاده نکنیم ؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

جهت اعطای نمایندگی با ما در تماس باشید
معایب ایزوگام چیست

استعلام قیمت

فهرست محتوا

معایب ایزوگام چیست ؟

ایزوگام یکی از بهترین مواد عایقی است که در ساختمان‌سازی استفاده می‌شود. از این مورد برای جلوگیری از ورود نم و رطوبت در بخش‌های مختلفی از ساختمان استفاده می‌شود. نصب اشتباه ایزوگام باعث ایجاد عدم استحکام و پایین آمدن عمر ساختمان می‌شود؛ به همین دلیل مهم است که علاوه بر انتخاب یک ایزوگام مناسب از یک نصاب ماهر و با تجربه نیز کمک بگیرید.
موارد گفته شده مهم‌ترین معایب ایزوگام بود اما دلایلی دیگری نیز مانند گران بودن ایزوگام‌های با کیفیت وارداتی، بالازدگی ایزوگام حین ترمیم بخش‌های آسیب‌دیده، جذب گرما در قسمت‌هایی از ایزوگام که فویل ندارند و کم‌ شدن عمر ایزوگام در صورت انباشته شدن آب روی بام از معایب این مورد است.

معایب ایزوگام طرح دار

ایزوگام‌های طرح‌دار در بخش‌های مختلفی از نما  بر اساس طرحشان انتخاب می‌شوند. هرچند این ایزوگام‌های زیبا هستند اما معایبی نیز دارند. از معایب ایزوگام طرح‌دار می‌توان به نیاز به زیرسازی و شیب بندی قبل از اجرای ایزوگام اشاره کرد. همچنین استفاده از این نوع ایزوگام باعث بازتاب آفتاب و کاهش گرما و سرما در فصول تابستان و زمستان می‌شود.
البته این نوع از ایزوگام نسبت به برخی از ایزوگام‌ها هزینه بالاتری دارد اما باتوجه‌به این که در صورت استفاده از این نوع دیگر نیازی به استفاده از سنگ و کاشی نیست نسبت به هزینه‌های کلی صرفه‌جویی خوبی در هزینه می‌شود.

معایب ایزوگام برای استخر

از ایزوگام با هدف عایق‌کاری استخر استفاده می‌شود اما ایزوگام فقط برای مدتی مقاومت دارد و با قرارگرفتن در سرما و گرما به‌مرور دچار ترک‌خوردگی شده و آب استخر وارد بخش‌هایی که دارای شکستگی است می‌شود.

معایب ایزوگام برای استخر

پس از ورود آب به بخش‌های ترک‌خورده ایزوگام از سیمان جدا شده و کل عایق دچار مشکل می‌شود. برای حل این مشکل از سیستم پلیمری استفاده می‌شود؛ این مورد مقاومت خوبی در برابر آب و مواد شیمیایی دارد.

معایب ایزوگام برای سقف

استفاده از ایزوگام مزایای منحصربه‌فردی دارد اما در کنار این مزایا، معایبی نیز دارد. اولین مورد رنگ سیاه است که باعث جذب زیاد گرما می‌شود. البته جا دارد به این نکته اشاره کنیم که گرما نیم تواند به این مواد آسیبی وارد کند اما موادی که همراه ایزوگام کاربرد دارد اگر به‌صورت صحیحی استفاده نشود می‌تواند باعث جذب گرمای زیاد شود.

معایب ایزوگام برای سقف

ایزوگام‌های مورد استفاده برای سقف در سه نوع یک‌لایه، دولایه و سه‌لایه وجود دارند. ایزوگام‌های یک‌لایه مشکلات زیادی را برای سقف ایجاد می‌کنند اما نوع دو و سه‌لایه عایق‌های خوبی هستند. ایزوگام های دو و سه‌لایه نیز معایبی دارند که می‌توان به هزینه بالای نصب و اجرای آن اشاره کرد.

معایب ایزوگام برای دیوار

معایب ایزوگام برای دیوار

ایزوگام‌های مختلفی با اهداف متنوعی در زیبایی، عایق‌بندی و … روی دیوارها استفاده می‌شوند. این مورد معایب خاصی به همراه دارد که می‌توان به جذب گرمای زیاد در بخش‌های ایزوگام شده (درصورتی‌که ایزوگام سیاه‌رنگ باشد یا ترکیب مواد صحیحی نداشته باشد)، کم‌شدن عمر ایزوگام به‌مرورزمان با قرارگرفتن در معرض نور و باران، گران بودن ایزوگام‌های باکیفیت و بالازدگی ایزوگام در بخش‌هایی که به ترمیم آن پرداخته شده است.

معایب ایزوگام برای کف

ایزوگام کف برای چه قسمت‌هایی از منزل استفاده می‌شود؟ این ایزوگام‌ها بیشترین استفاده را در حمام و سرویس‌های بهداشتی دارند. هرچند استفاده از ایزوگام برای کف باعث عایق‌بندی قوی می‌شود اما مشکلاتی را به همراه دارد. یکی از اصلی‌ترین معایب ایزوگام کف، ول شدن کاشی و سرامیک است.
اتصال کاشی یا سرامیک روی ایزوگام باعث ایجاد مشکل در چسبیدن می‌شود؛ برای پی‌بردن به این موضوع تنها کافی است که به قسمت‌های موردنظر ضربه بزنید تا صدای بم را بشنوید. به‌مرورزمان این مورد باعث جداشدن کاشی و سرامیک‌ها می‌شود.

سخن آخر

در این قسمت به بررسی معایب ایزوگام‌های مختلف پرداختیم. دقت داشته باشید برندی که انتخاب می‌کنید، نوع ایزوگام، موادی که برای نصب این مورداستفاده می‌شود و همچنین تجربه نصاب تأثیر زیادی در ماندگاری و کیفیت ایزوگام خواهد داشت.
توصیه می‌شود در صورت بروز مشکل در هر قسمتی از ساختمان که ایزوگام شده است با یک فرد متخصص و باتجربه مشورت کرده و سریعاً اقدام به حل آن کنید تا با کمترین هزینه از بروز جدی‌ترین مشکلات جلوگیری کنید. یکی از روش های ایزوگام کردن، ایزوگام مایع است. برای آشنایی بیشتر با این نوع ایزوگام، حتماً مقاله ما با عنوان “ایزوگام مایع چیست؟” را در پارسیک دنبال کنید.

3/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *