عایق رطوبتی مایع یکی از انواع عایقهای رطوبتی است که امروزه بسیار محبوب و پرکاربرد شده است. این نوع عایق رطوبتی بهخوبی از ساختمان در برابر نفوذ نم و رطوبت محافظت میکند.
اطلاعات لازم در مورد عایق رطوبتی و مزایای آن به شما کمک خواهد کرد تا انتخاب بهتری در زمان خرید مصالح ساختمانی داشته باشید تا بتوانید طول عمر ساختمان را بالاتر ببرید.
با عایق رطوبتی پارسیک همراه باشید تا با انواع عایق رطوبتی مایع و ویژگیهای آن، قیمت عایق رطوبتی مایع و نحوه خرید عایق رطوبتی مایع بیشتر آشنا شوید.
برای اطلاع از انواع عایق رطوبتی، قیمت و نحوه خرید آن برروی دکمه زیر کلیک کنید.
وجود نشتی باعث میشود تا 15 تا درصد گرمای خانه شما در زمستان هدر رود که مصرف انرژی را بسیار افزایش میدهد. با استفاده از سیستم صحیح عایقکاری میتوان در مصرف انرژی تا حد زیادی صرفهجویی کرد.
عایق رطوبتی مایع چیست
عایق مایع از مواد معدنی و مواد شیمیایی بر پایه آب تشکیلشده است که میتواند رنگهای متنوعی داشته باشد. این نوع عایق، به دلیل ضدآب بودن بسیار شناختهشده است. این نوع عایق بهصورت مایع است و پس از اجرا روی سطح موردنظر به شکل یکلایه نازک ولی بسیار مقاوم خشک میشود که میتوان برای انواع سطوح از آن استفاده کرد.
انواع عایق مایع و کاربردهای آن
عایقهای رطوبتی مایع به دو دسته تقسیم میشوند؛ عایق مایع بر پایه پلی یورتان و عایق مایع بر پایه سیمان.
عایق رطوبتی مایع ؛ بر پایه پلییورتان
استفاده از پلی یورتان در عایقهای رطوبتی مایع باعث میشود تا مقاومت آن در برابر نم و رطوبت بیشتر شود. ازجمله خواص پلی یورتان میتوان به استحکام کششی، مقاومت بالا در برابر فرسایش و تخریب، مقاومت در برابر اسید و اشعهی مضر خورشید و … اشاره کرد.
عایق رطوبتی مایع ؛ بر پایه سیمان
نام دیگر عایق مایع بر پایه سیمان، عایق دوجزئی است. این عایق را میتوان با آب یا مایع مخصوص خودش ترکیب کرد و بر روی تمام سطوح قابلیت اجرا دارد. ازآنجاییکه این مایع بر پایه سیمان است سمی نیست و میتوان از آن برای مخازن آب نیز استفاده کرد.
عایق رطوبتی مایع ؛ مزایا
عایق مایع مزایای زیادی دارد که ازجمله آن میتوان به این موارد اشاره کرد:
- چسبندگی زیادی برای اتصال به سطوح زیرین دارد.
- کار با آن ساده و راحت است.
- انعطافپذیری بالایی دارد.
- بدون تغییرات رنگ است.
- از تنوع رنگی بالایی برخوردار است.
- در برابر دمای -40 تا +130 مقاومت بالایی دارد.
- محافظی قوی در برابر جلبک و خزه و قارچ است.
- با محیط زیست سازگار است.
عایق مایع ؛ معایب
از معایب عایق رطوبتی مایع میتوان به هزینه نسبتاً بالای آن در زمان اجرا بر روی سطوح ناهموار اشاره کرد. همچنین در زمان بارش باران و شرایط جوی نامناسب قابلاجرا نیست.
نحوه اجرای عایق رطوبتی مایع
مراحل ابتدایی اجرای عایق مایع با دیگر عایقها مشابه است.
قبل از اجرای عایقکاری باید سطح موردنظر بهخوبی تمیز و خشک شود تا اثری از آلودگی و غبار بر روی آن دیده نشود.
پس از خشک شدن کامل سطح میتوان نسبت به عایقکاری با عایق مایع اقدام کرد و تا خشک شدن سطح نباید بر روی آن رفتوآمد داشت.
چه مناطقی برای استفاده از عایق مایع مناسب است؟
- عایق رطوبتی مایع بر پایه سیمان این ویژگی را دارد که بر روی همه سطوح اجرا شود و به همین علت میتوان از آن برای عایقکاری پشتبام استفاده کرد.
- اگر سطح موردنظر شما دچار آسیب و شکست خوردگی شده باشد، استفاده از عایق های رطوبتی مایع، روشی سریع و ایده آل برای برطرف کردن آن است.
- استفاده از عایق مایع برای سطوحی که نیاز به عایقکاری مجدد دارند، بهترین انتخاب است.
قیمت عایق رطوبتی مایع
قیمت عایق رطوبتی مایع با توجه به سطح موردنظر و متراژ آن متفاوت است. همچنین برند تولیدکننده عایق مایع در قیمت نهایی آن تأثیرگذار است. قیمت عایق رطوبتی مایع پارسیک در بین تولیدکنندهها رقابتی و بهصرفه است و شما میتوانید با صرف هزینه کمتر نوعی از عایق رطوبتی باکیفیت را خریداری کنید.
برای اطلاع از قیمت روز عایق رطوبتی مایع، میتوانید به صفحه عایق رطوبتی وارد شوید و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید. 09121149857
خرید عایق رطوبتی مایع
عایق رطوبتی مایع پارسیک یکی از بهترین تولیدکنندههای انواع عایق رطوبتی در ایران و خاورمیانه است. برای خرید عایق رطوبتی پارسیک کافی است با کارشناسان پارسیک تماس گرفته و سفارش مدنظر خود را ثبت کنید. پس از ثبت سفارش تا 24 ساعت بعد میتوانید محصول موردنظر خود را تحویل بگیرید.
جمعبندی ؛ عایق مایع
انتخاب مدل عایق رطوبتی برای عایقکاری ساختمان به تصمیم نهایی شما بستگی دارد. اما این نکته را فراموش نکنید که هزینهای که گاهی اوقات به ساختمان بر اثر نفوذ نم و رطوبت وارد میشود، بسیار بیشتر از هزینهای است که برای خرید عایق رطوبتی باکیفیت میکنید.
بنابراین بهتر است با خرید انواع باکیفیت عایق رطوبتی مانند مدل مایع آن، ساختمان را در برابر انواع خسارات ایمن کنید تا مجبور به پرداخت هزینههایی بیشتر نشوید.