Search
Close this search box.

آموزش نحوه چسباندن کاشی روی کاشی

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

جهت اعطای نمایندگی با ما در تماس باشید
روش های چسباندن کاشی روی کاشی

استعلام قیمت

فهرست محتوا

در این مطلب قصد داریم تا به آموزش نحوه چسباندن کاشی روی کاشی بپردازیم و تمام روش های این کار را بیان کنیم. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

 

پیشنهاد خرید
خمیرعایق
خمیر عایق پارسیک۰ ریال۲۸,۵۶۰,۰۰۰ ریالخرید کنید

چسباندن کاشی روی کاشی

چسباندن کاشی روی کاشی

یکی از پرکاربردترین متریال ها در ساختمان‌سازی، کاشی و سرامیک است. این محصول تقریباً در تمامی قسمت‌های ساختمان وجود دارد و در واقع رکن اصلی معماری داخلی است. باتوجه‌به اینکه هر چیزی طول عمر مفیدی دارد، کاشی‌ها نیز پس از مدتی ممکن است آسیب‌دیده و تغییر رنگ دهند حتی ممکن است سالم باشند اما جذابیت و زیبایی گذشته را نداشته باشند.
یکی از روش‌هایی که می‌توان برای حل این مشکلات در نظر گرفت، چسباندن کاشی رو کاشی یا سرامیک است. این راهکار یکی از ساده‌ترین روش هاست که در کنار هزینه کم، زمان اجرای کوتاهی نیز دارد. در این بخش به بررسی نحوه چسباندن کاشی روی کاشی و انتخاب بهترین چسب کاشی اشاره می‌کنیم.

 

پیشنهاد خرید
عایق رطوبتی دیوار 1
عایق رطوبتی دیوار۴۲,۱۲۰,۰۰۰ ریال۳۵,۷۵۰,۰۰۰ ریالخرید کنید

نکات مهم قبل از نصب کاشی روی کاشی

قبل از چسباندن کاشی روی کاشی باید به مواردی توجه کنید تا بهترین نتیجه را از این کار داشته باشید. اولین نکته اطمینان از سالم بودن دیوار است. محکم بودن دیوار و کاشی‌های قبلی از مهم‌ترین نکات است که به اجرای بهتر و تمیزتر کار جدید شما کمک می‌کند.
از دیگر موارد همان‌طور که گفته شد بررسی کاشی‌های قدیمی است.

نکات مهم قبل از نصب کاشی روی کاشی

برای این کار باید مطمئن شوید کاشی‌های قدیمی با چسبندگی کافی در محل خود قرار دارند. از دیگر مواردی که باید به آن توجه کنید محل انتخابی است. دقت داشته باشید که ارتفاع کاشی را در نظر بگیرید تا در محل‌هایی مانند زیر درها با مشکل کمبود ارتفاع مواجه نشوید.
به طور معمول این روش توسط متخصص انجام می‌شود اما رعایت نکات و توجه به آنها می‌تواند به شما کمک کند خودتان این کار را انجام دهید و در هزینه‌ها نیز صرفه‌جویی کنید.

 

مزایای استفاده از چسب کاشی

  • جلوگیری از نفوذ آب به داخل ساختمان
  • تغییر فضای ساختمان با کمترین هزینه ممکن
  • استحکام و مقاومت بالا
  • استفاده آسان
  • عایق‌بندی بهتر ساختمان

 

انواع چسب کاشی

چسب کاشی در دو مدل پودری و خمیری تهیه و تولید می‌شود. نوع دوم این محصول یعنی چسب خمیری در دو نوع ضدآب و معمولی وجود دارد که افراد بر اساس محل موردنظر می‌توانند بهترین انتخاب را داشته باشند. یکی از سؤالاتی که در ذهن افراد را پس از اطلاع از انواع چسب کاشی درگیر می‌کند این است که چه چسبی بهتر است؟
این روزها شرکت‌های مختلفی اقدام به تولید چسب کاشی کرده‌اند که یکی از این موارد پارسیک است؛ در ادامه به بررسی چسب کاشی این مورد نیز می‌پردازیم اما قبل از این مورد انواع چسب‌ها را بررسی می‌کنیم.

پیشنهاد خرید
چسب کاشی 1
چسب کاشی۱۲,۳۱۲,۰۰۰ ریال۱۰,۲۶۰,۰۰۰ ریالخرید کنید

چسب کاشی خمیری

%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82

چسب خمیری بر اساس پودرهای معدنی، رزین‌های امولسیون و ترکیبات غلیظ کننده‌ای استفاده می‌شود. این مدل چسب بهترین گزینه برای نصب کاشی روی سطوح سیمانی، بتنی، گچی، سنگی و … است و امکان استفاده در راه‌پله، راهرو، سالن نمایشگاه، اتاق بیمارستان، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و… را دارد.

 

چسب کاشی پودری

%DA%86%D8%B3%D8%A8 %DA%A9%D8%A7%D8%B4%DB%8C %D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%DA%A9

این نوع چسب بر پایه سیمان است و با ترکیب با آب قابل‌استفاده است. از این چسب برای نصب کاشی و سرامیک در محل‌های مختلف می‌توان استفاده کرد.

 

ویژگی‌های چسب کاشی خوب

  • ماندگاری بالایی دارد.
  • در برابر اشعه ماورا بنفش مقاوم است.
  • در برابر تغییرات آب‌وهوایی مقاوم است.
  • چسبندگی بالایی دارد.
  • در برابر ارتعاش سطوح مقاوم است.

 

مراحل چسباندن کاشی روی کاشی

قبل از هر کاری ابتدا تراز، ناهمواری و کجی سطح را اندازه‌گیری کرد؛ برای این کار می‌توان از چسب بتن و سیمان استفاده کرد. در مرحله بعد محیط را به‌خوبی تمیز کنید و اجازه دهید محیط خشک شود. سپس چسب را با استفاده از ماله مخصوص روی سطح بریزید و در تمامی قسمت‌ها به مقدار کافی چسب پهن کنید.

مراحل نصب کاشی روی کاشی

پس از اعمال چسب به‌آرامی کاشی‌ها را روی سطح گذاشت و فشار خیلی کمی به آن اورید؛ دقت داشته باشید که فشار به‌قدری نباشد که چسب از اطراف کاشی خارج شود چون این مورد باعث می‌شود چسبندگی کاشی کم شده و پس از گذشت مدتی کاشی از محل جدا شود.
پس از انجام مراحل گفته شده باید درز بین کاشی‌ها را بندکشی کرد. دلیل این کار جلوگیری از نفوذ رطوبت به درون ساختمان است. درصورتی‌که این مرحله انجام نشود خسارات سنگینی برای محیط ایجاد می‌شود. برای انجام این کار می‌توانید از پودر بندکشی پارسیک استفاده کنید.

 

خشک شدن چسب کاشی چقدر زمان می‌برد ؟

چسب کاشی به طور معمول در دمای 20 درجه سانتی‌گراد در 3 ساعت خشک می‌شود اما اگر قصد شستشوی محیط را دارید بهتر است 3 الی 4 روز صبر کنید تا چسب به‌صورت کامل خشک شود. اگر از چسب پودری استفاده کرده‌اید مدت‌زمان 3 ساعت به 24 ساعت می‌رسد و پس از گذشت این مدت مقاومت ایجاد می‌شود؛ برخی از استادکارها برای ایجاد استحکام بیشتر در چسب پودری در آن بتن می‌ریزند که در این صورت به 1 الی 2 روز زمان نیاز است تا چسب به‌صورت کامل خشک شود.

 

سخن اخر

یکی از ساده‌ترین روش‌های برای تغییر دکوراسیون داخلی منزل چسباندن کاشی رو کاشی است. این روش ایجاد نمای جدید و جذاب‌تر در کنار کمترین هزینه کمک می‌کند. هرچند که دست بردن در بخش‌های مختلف ساختمان نیازمند همکاری با یک استاد باتجربه است اما درصورتی‌که موارد گفته شده در این محتوا را رعایت کنید به‌راحتی می‌توانید به تغییر دکور محیط خود بپردازید.

2/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *