info@parsikco.com

لوگو پارسیک
پرایمر چیست و پرایمر رنگ و ایزوگام چه کاربرد هایی دارد

پرایمر چیست و پرایمر رنگ و ایزوگام چه کاربرد هایی دارد

پرایمر ماده ای است که به عنوان زیرسازی در صنعت های مختلف مانند صنعت ساختمانی، ایزوگام، آرایشی و… استفاده می شود امروز در این مقاله عایق رطوبتی پارسیک قصد دارد تا شما کاربران عزیز را با کاربرد پرایمر در ایزوگام و پرایمر رنگ آشنا سازد و انواع آن را نام برسی کند، پس با ما همراه باشید.

پرایمر ایزوگام چیست؟

قبل از اجرای ایزوگام برای افزایش کیفت ایروگام و ایجاد چسبندگی لازم آن می توانیم از پرایمر ایزوگام استفاده کنیم، پرایمر ایزوگام از ترکیب قیر و پودر های معدنی ساخته می شود که باعث افزایش کیفیت عایق کاری و ایزولاسیون در سطوح مختلف می شود، برای استفاده از این نوع پرایمر بایستی با آب و بنزین مخلوط کرده و بر روی سطح مورد نظر بکشید.

مزیت استفاده از پرایمر ایزوگام

مزیت استفاده از پرایمر ایزوگام

  • دوام بالا در برابر رطوبت
  • جسبندگی بهتر ایزوگام
  • افزایش کیفیت اجرای ایزوگام
  • مناسب برای عایق کاری در مکان ها و سطوح مختلف
  • هموار کردن سطوح
  • سازگار با محیط زیست
  • مقاومت بالا در برابر مواد اسیدی و بازی
  • غیر قابل اشتغال
  • قابل استفاده در هر دمایی

انواع پرایمر ایزوگام

پرایمر ایزوگام انواع مختلفی برای مصارف گوناگون دارد که نوع های مختلف پرایمر ایزوگام خاصیت افزایش کیفیت و چسبندگی ایزوگام در قسمت های مختلف ساختمان می باشد که در ادامه به آن ها می پردازیم:

پرایمر آبی

حلال اصلی پرایمر آبی، آب می باشد، کار اصلی آن افزایش مقاومت ایزوگام در هنگام نصب و افزایش کیفیت عایق کاری در برابر رطوبت در مدت طولانی می باشد.

پرایمر بنزینی

پرایمر بنزینی نوع دیگری از پرایمر ایزوگام است که حلال آن بنزین و مشتقات نفتی است و به عنوان محافظت از لوله های سیمانی و فلزی در برابر خوردگی و فرسودگی استفاده می شود.

پرایمر قیری

پرایمر قیری از قیر و پودر های معدنی مخصوصی ساخته می شود و به و با آب رقیق می کنند، این نوع پرایمر به علت چسبندگی خوب آن بیشتر برای آسفالت کاری در جاده ها و در سطوح بتنی، آجری، آسفالت و دیگر مصالح ساختمانی کاربرد دارد.

کاربرد پرایمر ایزوگام

کاربرد پرایمر ایزوگام

  • محافظت از بتن هایی که با خاک مدفون شدند
  • عایق کاری سطوح مختلف ساختمان از پی تا دیوار، استخر و…
  • حفاظت از سطوح آجری در برابر نمک ها
  • ترکیب پرایمر ایزوگام قیری با ماسه به عنوان ماسه سرد یا پیش ساخته
  • قبل از اجرای ایزوگام به جهت چسبندگی بهتر و افزایش کیفیت ایزوگام

قیمت پرایمر ایزوگام

امروزه به خاطر قابلیت بالای این نوع پرایمر در افزایش کیفیت عایق کاری در اجرای  ایزوگام باعث استقبال مردم برای استفاده از پرایمر ایزوگام در سطوح مختلف شده است، قیمت پرایمر ایزوگام با توجه به مصارف کاربردی، متراژ سطوح و قیمت اجرای آن متفاوت است و برای خرید می توانید به پرایمر پارسیک را با توجه به متراژ سطحی که می خواهید عایق کاری و در وزن مورد نیازتون خریداری کنید.

پرایمر رنگ چیست؟

پرایمر رنگ ماده است که قبل از شروع رنگ آمیزی بر روی سطوح زده می شود که موجب یکنواخت شدن سطوح می شود، از پرایمر رنگ می توان بر روی تمام سطوح مانند چوب، بتن، دیوار و شیشه استفاده نمود، در برخی از شرایط استفاده از رنگ آمیزی بعد از کشیدن پرایمر رنگ ضرورتی ندارد، نوع های مختلف پرایمر رنگ ویژگی های متفاوتی دارند مانند پرایمر چوب که باعث افزایش طول عمر چوب می شود.

چه زمانی از پرایمر رنگ استفاده کنیم؟

چه زمانی از پرایمر رنگ استفاده کنیم؟

گاهی اقات برای اینکه سرعت اجرای رنگ آمیزی بیشتر شود از پرایمر رنگ استفاده نمی شود و باعث می شود که در طول زمان پوشش رنگ از بین برود برای همین توصیه می شود از پرایمر استفاده کنید تا باعث افزایش کیفیت رنگ و دوان آن شود.

انواع پرایمر رنگ

پرایمر رنگ از انواع متفاوتی ساخته شده است ،هر کدام از نوع های مختلف پرایمر ویژگی منحصر به فردی دارد و برای سطوح خاصی مورد استفاده قرار میگیرند، که در ادامه به آنها را نام می بریم:

  • پرایمر بر پایه روغن
  • پرایمر بر پایه الکل
  • پرایمر بر پایه آب

پرایمر رنگ برای سطوح چوبی

رنگ آمیزی بر روی سطوح چوبی بهتر است که از پرایمر بر پایه روغن استفاده شود، زیرا استفاده آن باعث افزایش دوام ، انعطاف پذیری بیشتر و کاهش ترک خوردگی چوب می شود.

چگونه از پرایمر در سطوح مختلف استفاده کنیم؟

چگونه از پرایمر در سطوح مختلف استفاده کنیم؟

استفاده از پرایمر در سطوح چوبی

سطوح چوبی بدون رنگ

قبل از اجرای پرایمر چوب خام را به وسیله سنباده مناسب چوب را یک دست میکنیم که این کار باعث چسبندگی بهتر پرایمر و رنگ برروی چوب می شود، وقتی که تمام سطح چوب هموار و یک دست شد از پرایمر روغن یا لاتکس بر حسب نیاز با فرچه مناسب روی سطح می زنیم.

سطوح چوبی رنگ شده

قبل از انجام پرایمر چون سطوح چوبی رنگ شده سطح همواری ندارند به همین دلیل بهتر از که از سنباده استفاده کنید و تمام سطوح را هموار کنید و بعد با یک دستمال مرطوب سطح را تمیز نمایید و بعد از خشک شدن سطح چوبی اگه مقداری ذرات خام هنوز روی سطح چوب باقی مونده بود از پرایمر رنگی بر پایه روغن استفاده کنید در غیر این صورت می توانید چوب را بدون استفاده از پرایمر رنگ نمایید.

سطوح سنگی و آجری ساختمان

در سطوح ساختمانی و سنگی که حفره های زیادی دارند بهتر است قبل از رنگ آمیزی از سیلر یا پرایمر لاتکس استفاده شود و برای سطوحی که قبلا رنگ شدند و دچار پریدگی رنگ و آسیب دیدگی شدند ترمیم باید کنید.

سطوح آلومینیوم یا گالوانیزه

قبل از شروع سطح آلومینیومی یا گالوانیزه کاملا تمیز کنید و بعد از پاک کردن تمام لکه ها از پرایمر مخصوص فلز استفاده کنید، استفاده از پرایمر مخصوص باعث عدم زنگ زدگی فلزی در طول زمان می شود و بعد از استفاده از پرایمر مخصوص و خشک شدن آن می توانید سطح را رنگ کنید.

شرکت عایق گستران صنعت نامی پارسیک بزرگترین تولید کننده نسل جدید عایق های رطوبتی جایگزین سیستم پایه قیر با تکنولوژی آلمان در ایران در این مقاله سعی نمود تا شما کاربران عزیز را با انواع پرایمر ایزوگام، پرایمر رنگ و کاربرد های آن ها آشنا سازد برای خرید پرایمر می توانید با مراجعه به بخش محصولات ما، محصول مورد نظر خود را خریداری کنید.

3.8/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *