info@parsikco.com

لوگو پارسیک
آموزش مرحله ‌به مرحله نصب کاغذ دیواری

آموزش مرحله ‌به مرحله نصب کاغذ دیواری

نصب کاغذ دیواری نیاز به مهارت و دقت زیادی دارد اما اگر فردی هستید که در کارهای فنی توانایی و مهارت دارید و از نتایج کارهایتان راضی بوده‌اید پس از عهده این کار نیز بر می‌آید. قبل از شروع کار باید یک سری وسایل تهیه کنید این موارد عبارت‌اند از رول کاغذ دیواری، تیغ موکت بری یا کاتر، کاردک پلاستیکی، چسب مخصوص کاغذ دیواری، قلم‌مو یا غلتک نقاشی، میز کار.
برای نصب کاغذ دیواری به چسب با پایه آب نیاز است. چسب‌های پایه آب بویی ندارند و در مدت‌زمان کوتاهی خشک می‌شوند. وسایل گفته شده را می‌توانید از فروشگاه ابزار یراق تهیه کنید. برای میز کار می‌توانید از یک میز با سطح بزرگ استفاده کنید و اگر خط کش ندارید از یک وسیله همانند خط کش که دارای لبه‌های صافی است استفاده کنید.
در این مطلب به آموزش مرحله به مرحله نصب کاغذ دیواری می‌پردازیم و نکات مهم در این مورد را بیان می‌کنیم؛ تا انتها همراه ما باشید.

 

نصب کاغذ دیواری
نصب کاغذ دیواری

نکات قبل از اجرای کاغذ دیواری

رعایت یک سری نکات قبل از نصب کاغذ دیواری کمک می‌کند بهترین کیفیت را داشته و طول عمر مفید کاغذ دیواری نیز بیشتر شود همچنین توجه به این نکات باعث می‌شود احتمال خرابی و جداشدن کاغذ از دیوار کمتر شود. نکاتی که قبل از نصب کاغذ دیواری باید به آن توجه کنید عبارت‌اند از:

  • جنس دیوار: اینکه دیوار موردنظر شما چه جنسی داشته باشد در نحوه چسبیده شدن کاغذ دیواری تأثیر می‌گذارد. برای مثال روی دیوارهای گچی، کاغذهای دیواری به‌خوبی نصب می‌شوند و روی دیوارهای سیمانی و چوبی چسبندگی این کاغذها کمتر است؛ برخی دیوارها نیز دارای فوت‌وفن‌های خاصی هستند برای مثال نصب کاغذ دیواری روی رنگ روغن دارای نکات مهمی است که در صورت رعایت آن می‌توان بهترین کیفیت را مشاهده کرد.
  • نم و رطوبت دیوار: از دیگر نکات مهمی که قبل از نصب کاغذ دیواری باید به آن توجه کرد نم و رطوبت دیوار است. دیوارهایی که دارای نم و رطوبت است علاوه بر اینکه این مشکل را حل کردید باید علت اصلی مشکل را پیدا کرده و آن را نیز حل کنید چراکه در صورت بروز مجدد این مشکل علاوه بر دیوار به کاغذ دیواری نیز آسیب وارد می‌شوند.
  • درز گرفتن ترک و شکاف‌ها: بررسی دیوار برای وجود درز، ترک، جای میخ و شکاف‌های ریز از دیگر نکات مهمی است که نباید از آن غافل شد. جا دارد به این نکته اشاره کنیم که اگرچه ترک‌های ریز به‌سختی دیده می‌شوند و تأثیر آن‌چنانی روی کاغذ دیواری ندارند اما تمایل به داشتن یک کار تمیز و بی‌نقص دارید باید حتماً این موارد را برطرف کنید. بخش‌هایی که بیشتر درگیر این مشکل می‌شود کنار پریز، کلید و لبه‌های پنجره‌ها است.
  • زیرسازی: قسمت‌هایی که به‌تازگی گچ‌کاری شده است باید با روغن پرایمر یا روغن الیف پوشش داده شود؛ دقت داشته باشید اگر دیوار از ابتدا گچی بوده و نقاشی نیز نداشته باید کل سطح دیوار را روغن بزنید. این کار را با یک قلم‌مو بزرگ و با سرعت بالا انجام دهید؛ این کار باعث می‌شود گردوغبار روی دیوار از بین رفته و کاغذ دیواری بهتر چسبیده شود. دقت داشته باشید که در صورتی که تصمیم به رنگ کردن در و پنجره‌ها دارید این کار را قبل از نصب کاغذ دیواری انجام دهید.
  • جداکردن کلید و پریزها: دیگر مرحله قبل از نصب کاغذ دیواری جداکردن کلید و پریزها است. تجهیزاتی مانند شوفاژها را نیازی نیست جدا کنید، زمان نصب کاغذ دیواری با کمک یک وسیله مانند چوب بلند می‌توانید کاغذ دیواری را هدایت و نصب کنید البته برخی از شوفاژها با دیوار فاصله دارند و با دست هم می­توان کاغذ را نصب کرد.
  • برش کاغذ دیواری: قبل از نصب کاغذ دیواری باید ارتفاع دیوار را اندازه‌گیری کرد سپس کاغذها را روی میز پهن کرده و 5 سانت بیشتر از اندازه دیوار آن را برش دهید. برای قسمت‌های بعدی نیز این کار را انجام دهید سپس به ترتیب نصب کاغذ دیواری‌ها روی‌هم کنار بگذارید.

 

مطلب پیشنهادینحوه کندن کاغذ دیواری،آموزش مرحله مرحله روش کندن کاغذ دیواری

 

نکات هنگام نصب کاغذ دیواری
نکات مهم نصب کاغذ دیواری

مراحل نصب کاغذ دیواری

نصب کاغذ دیواری چند ساعت بیشتر زمان نمی‌برد و پس از انجام آن محیط یک تغییر اساسی می‌کند. استفاده از کاغذ دیواری باعث می‌شود محیط زنده شده و یک فضای متفاوت را داشته باشید. قبل از شروع این مراحل نکات گفته شده را بررسی کرده و انجام دهید.

  • مرحله 1 بالا گفتیم که باید ارتفاع دیوار را اندازه‌گیری کرد. برای این کار ابتدا باید نقطه مرکزی دیوار را پیدا کرده و کمک یک شاقول یک نقطه در نزدیکی سقف و نقطه‌ای دیگر در نزدیکی کف بگذارید؛ سپس با کمک خط کش با یک مداد این نقاط را به یکدیگر متصل گنید.
    در ادامه دو خط عمودی دیگر در اضلاع کناری دیوار با روشی قبلی بکشید. این سه خط را اندازه‌گیری کرده و نقطه میانی آنها را مشخص کنید سپس با خط‌کش یک خط افقی را رسم کنید. با این کار می‌توانید طول و عرض را به‌صورت دقیق به دست آورده و برش‌های بهتر و دقیق‌تری را ایجاد کنید.
  • مرحله 2 : در این مرحله اندازه نوارها را محاسبه کنید. برای مثال اگر دیوار دارای 6 متر طول و 3 متر عرض است به 18 مترمربع کاغذ دیواری نیاز است.
  • مرحله 3 : رول‌ها را روی میز قرار دهید؛ اگر کاغذدیواری طرح‌دار انتخاب کرده‌اید به ترتیب کنار هم قرار دهید. کاغذ دیواری‌ها را 5 الی 10 سانتی‌متر بیشتر از ارتفاع دیوار که اندازه‌گیری کرده‌اید برش دهید.
  • مرحله 4 : با استفاده از این الگو تمامی دیوارها را اندازه‌گیری کرده و سایر کاغذ دیواری‌ها را نیز به همین صورت اندازه‌گیری کرده و برش بزنید. دقت داشته باشید کاغذهای برش داده شده را به ترتیب کنار هم بگذارید تا زمان نصب مشکلی ایجاد نشود.
  • مرحله 5 : در این مرحله باید پشت کاغذ دیواری را با قلم‌مو و چسب، چسب کاری کنید. دقت داشته باشید تمامی سطح کاغذ پوشیده از چسب شود و جای خالی باقی نماند. اگر قسمت یا گوشه‌ای از کاغذ دیواری به چسب آغشته نشود یک حباب روی سطح دیوار ایجاد شده و به‌راحتی کاغذ دیواری از سطح جدا می‌شود.
    برخی از کاغذ دیواری‌ها دارای سطح چسبی هستند و نیازی به این مرحله نیست؛ برای این نوع کاغذ دیواری دقت داشته باشید به‌آرامی و تکه‌تکه کاغذ دیواری را بچسبانید تا سطحی صاف و یکدست داشته باشید.
  • مرحله 6 : در این مرحله یک طرف از نوار کاغذ را در مقابل خط عمودی که وسط دیوار رسم شده قرار داده و از بالا 10 سانتی‌متر اضافه‌تر را تنظیم کنید. نصب کاغذ دیوار با کمک کاردک پهن است و از بالابه‌پایین انجام می‌شود. از بالا شروع به چسباندن کاغذ دیواری کرده و به کمک کاردک آن را بچسبانید سپس کاردک را به سمت پایین حرکت دهید.
    حرکت کاردک از بالا به پایین و سپس به سمت گوشه‌ها باعث می‌شود حباب‌ها آزاد شده و از چروک جلوگیری شود؛ اگر روی سطح حبابی را مشاهده کردید در همین مرحله به‌آرامی کاغذ را جدا کنید و با کمک کاردک مجدد نصب کنید.
  • مرحله 7 : زمانی که به آخر کاغذ دیواری رسیدید کاردک را تا آخر بکشید تا حباب‌ها به‌صورت کامل از بین برند سپس به کمک کاردک کاغذ دیواری را کوتاه کنید. مهم است که در تمامی مراحل یک هم تیمی داشته باشید تا کار راحت‌تر و تمیزتر انجام شود.
  • مرحله 8 : پس از نصب کامل کاغذ دیواری یک دور دیگر با کاردک پهن روی سطح به‌آرامی بکشید تا سطح به‌خوبی صاف شود سپس با کمک یک اسفنج مرطوب چسب‌های روی سطح را در همین لحظه که تازه هستند پاک کنید.
  • مرحله 9 : برای سایر دیوارها نیز همین مراحل را انجام دهید. دقت داشته باشید که از لبه دیوارها شروع نکنید چراکه ممکن است لبه‌ها تراز نباشند و در ادامه کار به مشکل بخورید. علاوه بر این موارد در نظر داشته باشید که کاغذ دیواری که در اولین مرحله نصب کرده‌اید به‌عنوان تراز شما محسوب شده و دیگر کاغذها را بر اساس آن باید نصب کنید.

مطلب پیشنهادی : 15 تا از بهترین پوستر و طرح کاغذ دیواری اداری برای شرکت

ویدیو آموزش نصب کاغذ دیواری

 

نکته

نصب کاغذ دیواری در محل تلاقی دو دیوار دارای نکات مهم دیگری است. زمانی که به این مرحله رسیدید لبه آخرین نوار کاغذی تا دیوار را در چندین نقطه اندازه‌گیری کنید چراکه ممکن است گوشه‌ها با هم به یک اندازه نباشند. پس از اندازه‌گیری‌های مختلف متوجه می‌شوید که کدام گوشه عرض بیشتری دارد و از آن قسمت 10 سامتی متر بیشتر کاغذ دیواری برش دهید.
پس از اندازه‌گیری و برش دادن کاغذهای دیواری مراحل قبلی را تکرار کنید. در این مرحله دقت داشته باشید که حرکت‌های کاردک را باید به سمت بیرونی و محل تلاقی دیوارها ببرید این کار باعث می‌شود هرگونه حباب و چروکی از بین برود. آخرین نکته مهم این قسمت این است که مقدار اضافی کاغذ دیواری‌ها را از بین برید چراکه همچوشانی دو کاغذ باعث می‌شود سطح دیوار زشت باشد.

سخن آخر

یک رنگ بودن دیوارها باعث می‌شود یک محیط بی‌روح و کسل‌کننده داشت. کاغذ دیواری به حل این مشکل پرداخته و با استفاده از رنگ‌های جذاب و طرح‌های بی‌نظیر باعث شده تا دیوارها یک جان دوباره بگیرند.
در این مطلب از سایت پارسیک به بررسی عنوان آموزش مرحل ‌به ‌مرحله نصب کاغذ دیواری پرداختیم؛ شاید ابتدا برایتان این کار دشوار به نظر می‌رسید اما درصورتی‌که تمامی این مراحل را بادقت و صبوری انجام دهید می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن با کمترین هزینه بهترین فضا را برای محیط دلخواه خود ایجاد کنید.

Rate this post

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *