رفع نم دیوار گچی از اولین کارهایی است که با مشاهده نم به فکر آن می افتیم. اما آیا تابحال به این فکر کرده اید که علت نم دیوار چیست تا از بروز مجدد آن جلوگیری کنید. در این مقاله پارسیک قصد داریم به طور کامل به آموزش رفع نم دیوار بدون تخریب بپردازیم.
رفع نم دیوار سیمانی نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که در ساختمان ها وجود دارد. احتمالا با دیدن نم برروی دیوار و سقف به خرابی و زحمات رفع آن فکر می کنید که علت خیس شدن دیوار اتاق در زمستان چیست؟ اما شما به راحتی با انجام روش هایی مانند انواع عایق های رطوبتی، استفاده از موزاییک پلیمری و… می توانید این مشکل را برطرف کنید. تا انتها همراه ما باشید.
اگر قصد رفع نم دیوار بدون خرابی را دارید با شماره زیر تماس بگیرید.
تشخیص نم دیوار ؛ تشخیص نم ساختمان
رطوبت و نم در خانه نشانه ها و اثرات بسیار زیادی دارند اما ممکن است نشانهها برای مدت زمان طولانی خودشان را نشان ندهند؛ بنابراین تا قبل از این که کار از کار بگذرد باید از وجود رطوبت بالا در خانه آگاه شویم.
در ادامه با ما همراه باشید تا با چند روش ساده و سریع برای تشخیص نم و رطوبت آشنا شوید.
- اگر در حمام و یا سرویس بهداشتی اثری از رشد کپک دیدید به سرعت برای کاهش رطوبت و رفع آن اقدام کنید.
- اگر بر روی شیشه بخار و یا قطرات آب مشاهده کردید احتمالا رطوبت خانه شما بیش از 60% می باشد.
- ایجاد لکه آب بر روی دیوار و سقف خانه
- پوسیده شدن وسایل چوبی
- از دستگاه های رطوبت سنج استفاده کنید.
اگر مشکل نم، مربوط به سرویسهای بهداشتی است؛ در مقاله آب بندی سرویس بهداشتی انواع راهحلها را معرفی کردهایم.
رفع نم دیوار گچی ؛ چرا دیوار گچی نم می کشد؟
برای از بین بردن نم دیوار گچی هم مانند دیوار های دیگر باید ابتدا علت نم دیوار گچی را پیدا کرد و بعد جهت رفع نم دیوار گچی اقدام کنید. در قسمت علت های نم دیوار ما تمام علت های نم دیوار و خیس شدن گچ دیوار را برسی کردیم و می توانید برای آشنایی بیشتر به آن بخش مراجعه کنید.
نم و رطوبت دیوار و سقف
برای رفع نم و رطوبت دیوار ابتدا نیاز هست که علت و منشا رطوبت دیوار را تشخیص بدیم، در بعضی از ساختمان ها نم دیوار مشخص نیست، علائمی که نشان دهنده نم و رطوبت دیوار و سقف شماست عبارتند از:
- فرورفتگی دیوار و زمین
- پوسیدگی فرش یا موکت
- پوسیدگی سرسازه ها و تیرچه های ساختمان
- بوی کپک زدگی
- هوای مرطوب
- چکه کردن آب از دیوار
- خیس بودن سطح دیوار
علت نم دادن دیوار
تشخیص علت نم دیوار اولین مرحله برای جلوگیری و رفع نم در ساختمان است. به طور کلی نم دیوار براساس عوامل مختلف داخلی یا خارجی به وجود میآید که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
علت نم و رطوبت دیوار به عوامل مختلفی بستگی دارد که این مشکل باعث عدم آسایش ساکنین یک ساختمان می شود؛ به صورت کلی علت نم و رطوبت در ساختمان ها به دو نوع کلی عوامل فنی و تاسیساتی و اشتباهات انسانی تقسیم می شوند.
1. شست و شوی دیوار و سقف ها
بعضی از خانم های خانه دار وسواس زیادی بر روی خانه خود دارند و ممکن که هر روز اقدام به شست و شوی دیوار، کف و سقف نمایند که این کار به مرور باعث از بین رفتن عایق دیوار و سقف شده، اما برای جلوگیری از این موضوع چه کاری می توانیم انجام دهیم؟
اگر که سعی دارید هر روزه دیوار های خانه خود را تمیز کنید بهتر است با یک دستمال نرم و خیس این کار انجام بدید تا عایق رطوبتی موجود بر روی دیوار از بین نرود.
2. خشک کردن لباس در محیط داخلی خانه
بعضی خانه ها فضای کافی برای پهن کردن لباس ندارند و مجبور هستند بعد از شست و شو لباس های خود را در محیط داخلی خانه خشک نمایند، این کار سبب می شود رطوبت حاصل از لباس در منزل پخش شود و یکی از انواع علت نم دیوار در دراز مدت خواهد شد.
اما اگر مجبور هستید که در فضای داخلی خانه لباس های خود را خشک نمایید سعی کنید موقع پهن کردن لباس پنجره های خانه خود را باز بگذارید.
این عوامل می توانند رطوبت ناشی از بتن تازه ساز، رطوبت موجود در حمام، پخت و پز و مرطوبت کننده های داخلی خانه باشند که نم ناشی از این موارد معمولا ساده هستند و نیاز به صرف هزینه زیاد نیست.
3. ورود هوای مرطوب از طریق تهویه هوا
در فصول گرم مانند تابستان، بیشتر مردم برای خارج شدن هوای گرم خانه و تهویه هوا پنجره های خود را باز می کنند که این کار نه تنها باعث خنک شدن هوای داخلی خانه شما نمی شود بلکه با ورود هوای گرم به داخل خانه باعث نم زدگی دیوار شما می شود و باید به دنبال رفع نم خانه باشید.
درصورت چکه کردن پشت بام از صفحه
دیدن کنید
4. سوراخ شدن لوله ها و نشتی آب
در بیشتر پروژه های ساختمانی، مهندسان برای کاهش هزینه از مصالح مناسب و با کیفیتی استفاده نمی کنند، به همین دلیل رطوبت و نم ناشی از آن به دلیل عدم عایق بندی درست، باعث سوراخ شدن لوله ها و یا نشتی آب می شود.
اگر علت نشتی آب، لوله های فاضلاب است در مقاله عایق کاری لوله آب ساختمان انواع راهحلها را بررسی کردهایم.
5. رطوبت زیاد و نور مستقیم خورشید
خانه هایی که بیشتر در مناطق شمالی از جمله گیلان و مازندران قرار دارند به دلیل رطوبت زیاد و نور مستقیم خورشید، بیشتر خانه ها و ساختمان های دیگر در معرض نم و رطوبت هستند، که باعث می شود دیوار های این خانه ها پس از مدت کوتاهی به دلیل عدم کنترل رطوبت، بخار آب و جریان هوا دچار نم زدگی شوند. به همین علت استفاده از عایق رطوبتی در مازندران و گیلان از اهم واجبات است.
6. شرایط آب و هوایی
یکی دیگر از انواع علت نم دیوار می تواند شرایط آب و هوای آن منطقه ای باشد که خانه و ساختمان در آن قرار دارد، به طور مثال خانه هایی که در معرض برف، باران زیاد و رطوبت همیشگی هستند بیشتر از ساختمان ها و خانه های دیگر دچار نم زدگی می شوند.
علت نم دیوار ؛ براساس عوامل انسانی و فنی
1. نشتی و ترکیدگی لوله آب و فاضلاب
همان طور که می دانید تمامی لوله های آب و فاضلاب به علت زیبایی ساختمان از داخل دیوار، کف و سقف عبور می کند، با گذشت زمان لوله هایی که از داخل دیوار و سقف عبور کرده اند دچار فرسودگی، شکستگی و ترکیدگی می شود که می تواند به مرور بدون هیچ علامتی رطوبت را به سایر نقاط انتقال دهد.
2. مشکل در سیستم لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان
یکی از عمده مشکلاتی که در ساختمان به وجود می آید عبارتند از:
- پر شدن سریع چاه فاضلاب
- نصب نادرست سیفون روشویی، لباسشویی و ظرفشویی
- عدم شیب نامناسب کف شوره های آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام
- نشتی آب گرمکن و پیکیج شوفاژ دیواری و…
که برای برسی و رفع آن شما نمی توانید به تنهایی انجام بدید و نیاز به یک متخصص با تجربه دارید.
3. عایق بندی نادرست پشت بام، دیوار و سقف
بیشتر ساختمان ها امروزه از ایزوگام برای عایق بندی پشت بام خود استفاده می کنند، ایزوگام به دلیل طول عمر پایین و عدم مقاومت در برابر هوای سرد به راحتی شکسته و نفوذ پذیر می شوند که این کار باعث نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان می شود.
4. شیب بندی غیر اصولی پشت بام
ممکن است که سقف خانه شما دچار نم زدگی شده باشد و مطمئن هستید که این نم و رطوبت سقف از فرسودگی و نشتی لوله آب و فاضلاب نیست، در این موقع بهترین کار مراجعه به پشت بام ساختمان می باشد، در بیشتر ساختمان ها به خاطر شیب بندی نادرست آب باران یا برف در قسمتی از پشت بام جمع می شود که باعث می شود که ایزوگام قسمت آب گرفته نفوذ پذیر شود و نم و رطوبت را وارد ساختمان نماید.
5. عدم بندکشی کاشی و سرامیک
یکی از نکاتی که پیمانکاران به هنگام ساخت ساختمان به آن توجه نمی کنند، عدم بندکشی کاشی ها در سرویس ها است، به دلیل اینکه رطوبت در این دو قسمت نسبت به قسمت های دیگر خانه به مراتب بیشتر است به همین دلیل در صورت از بین رفتن درز های بین کاشی و سرامیک رطوبت به اتاق های کناری آن نفوذ خواهد کرد و موجب نم دیوار می شود.
تا اینجا شما با علت نم دادن دیوار آشنا شدید، شاید برایتان سوال پیش آمده باشد که حالا با دانستن علت های نم دیوار چگونه نم دیوار را برطرف کنیم؟ پس با پارسیک همراه باشید تا به شما بگوییم که چگونه نم دیوار را از بین ببرید.
رفع نم دیوار ؛ نم دیوار را چگونه از بین ببریم؟
1. رفع نم دیوار با عایق ضد رطوبت
عایق های رطوبتی از جمله عایق های ضد رطوبتی هستند که سال های سال در جهان استفاده می شود، شاید با اسم بردن عایق رطوبتی، ایزوگام به ذهن شما آمده باشد؛ در واقع ایزوگام هم یک نوع عایق رطوبتی قدیمی است که برای عایق بندی دیوار استفاده می شود.
اما امروزه با شناخت معایب ایزوگام که مهمترین آن نفوذپذیر بودن آن می باشد عایق های رطوبتی نسل جدید مخصوص پشت بام، دیوار و… تولید می شود که نسبت به ایزوگام هم هزینه کمتر و هم مقاومت و طول عمر بالاتری دارند و برای رفع نم انواع دیوار به خصوص رفع نم دیوار های گچی استفاده می شود، به همین دلیل توصیه می شود برای رفع نم دیوار خود از عایق های رطوبتی دیوار استفاده کنید. برای مشاهده قیمت عایق رطوبتی می توانید از طریق منو سایت به محصول مربوطه مراجعه کنید.
2. رفع نم و رطوبت دیوار با عایق بندی لوله های ساختمان
تاسیسات در هر ساختمان یک طول عمر معینی دارند و بعد از تمام شدن عمر مفید آن ها خراب خواهند شد، لذا اکیدا توصیه می شود بعد از گذشت مدتی لوله های ساختمان خود را برسی کنید و در صورت بروز هر مشکلی هر چه سریع تر اقدام به رفع نم به وجود آمده بر روی دیوار نمایید.
3. رفع رطوبت دیوار با خشک کردن لباس ها
یکی از عواملی که باعث نم دیوار می شود لباس های خیس هستند، زیرا رطوبت لباس در یک محیط بسته از بین نمی رود و باعث نم زدگی می شود، به همین دلیل قبل از گذاشتن لباس در داخل کمد از خشک شدن آن اطمینان حاصل کنید.
اگر به دنبال راهی برای رفع نم و رطوبت داخل کمد دیواری هستید، مقاله عایق کاری کمد دیواری را مطالعه کنید. در این مقاله به بررسی راهحلهای خانگی و صنعتی پرداختهایم.
4. رفع رطوبت خانه با استفاده از دستگاه های رطوبت گیر
دستگاه های رطوبت گیر دستگاه هایی هستند که هوای اطراف خود را به داخل می کشند و بعد از گرفتن رطوبت، هوا را به بیرون هدایت می کنند، با این روش شما می توانید به سادگی از هرگونه تجمع رطوبت در خانه جلوگیری کنید.
5. رفع نم دادن دیوار با نصب تهویه در حمام
رطوبت موجود در حمام یکی از علت هایی است که باعث نم زدگی دیوار می شود به همین دلیل بهتر است داخل حمام یم عدد تهویه برای خارج کردن هوای مرطوب نصب کنید و کمی درب حمام را باز نگهدارید تا رطوبت داخل حمام حبس نشود.
برای رفع هر گونه نم دیوار بدون تخریب می توانید از عایق رطوبتی دیوار پارسیک استفاده کنید، در صورتی که سوالی در مورد این موضوع داشتید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
رفع نم دیوار بدون تخریب ؛ راهکارها
اگر در مناطق مرطوب مانند مناطق شمالی کشور زندگی می کنید و رطوبت در خانه شما بیش از حد معمول است با ما همراه باشید تا با راهکارهای رفع نم دیوار بدون تخریب آشنا شوید.
1. دیوار، کف و سقف خانه خود را عایق بندی کنید
متاسفانه امروزه در بیشتر پروژه های ساختمانی دیوارها و سقف ساختمان را عایق بندی نمی کنند، اما استفاده از عایق های رطوبتی باعث می شود که در رطوبت و نم دیوار و سقف جلوگیری شود و ساختمان طول عمر بالاتری پیدا می کند، اگر که هنوز دیوار ها و سقف خود را عایق بندی نکرده اید می توانید از عایق رطوبتی دیوار و سقف پارسیک استفاده کنید.
2. رفع نم دیوار بدون تخریب با انتقال گیاهان آپارتمانی
گیاهان آپارتمان میزان رطوبت را در خانه افزایش می دهند و موجب افزایش رطوبت و نم زدگی دیوار ها و سقف می شود، بنابراین بهتر است این گیاهان را به مکانی انتقال دهید که از تهویه مناسبی برخوردار باشد.
3. رفع نم دیوار بدون تخریب با خشک کردن لباس خارج خانه
در قسمت علت های نم و رطوبت در خانه گفتیم که یکی از علت های نم و رطوبت منازل می تواند خشک کردن لباس در محیط داخلی منزل باشد که باعث می شود رطوبت لباس در محیط منزل بخش شود و باعث افزایش میزان رطوبت شود، بنابراین اگر میخواهید که میزان رطوبت خانه خود را کاهش دهید از خشک کردن لباس در منزل پرهیز کنید.
4. کاهش رطوبت خانه با استفاده از تهویه مناسب
تهویه مناسب مهم ترین کاری است که می توانید برای کاهش رطوبت خانه استفاده کنید به ویژه در اتاق هایی مانند سرویس بهداشتی و حمام که میزان رطوبت در آن ها نسبت به قسمت های دیگر خانه زیاد تر است.
دیگر راهکار های جدید برای کاهش رطوبت خانه عبارتند از:
- هنگام پخت و پز از هود و هواکش استفاده کنید
- پنچره های خود را باز کنید
- دکوراسیون داخلی خانه خود را طوری بچینید که هوا در خانه شما به راحتی در جریان باشد
- از دستگاه های رطوبت گیر برای کاهش رطوبت خانه خود استفاده کنید
وجود نم و رطوبت در خانه چه عوارض و تاثیرات منفی خواهد داشت؟
حداکثر میزان رطوبتی در هر خانه 60% می باشد، اما اگر میزان رطوبت خانه بیش از حد مجاز باشد تاثیرات منفی در زندگی ما خواهد داشت و عوارض زیر را به همراه دارد:
- باعث ایجاد حساسیت در کودکان و بیماری های تنفسی و یا آلرژی در بزرگسالان می شود
- آسیب دیدن دیوار
- باعث رشد کپک و انواع قارچ بر روی دیوار و نقاط مرطوب خانه می شود
- باعث جذب گرد و خاک و ایجاد فضای مناسب برای رشد و تکثیر باکتری ها
- پوسیده شدن بسیاری از وسایل منزل مانند وسایل چوبی و پارچه ای
- بود بد
- افزایش مگس
از بین بردن نم دیوار و سقف با نصب کاغذ دیواری
اگر قصد پنهان کردن نم دیوار و سقف خود را دارید و می خواهید تغییری در دکوراسیون منزل خود دهید، استفاده از کاغذ دیواری بهترین انتخاب است.
البته به اندازه ای که انتخاب طرح کاغذ دیواری مهم است، انتخاب و خرید چسب کاغذ دیواری باکیفیت از اهمیت ویژه برخوردار است، پس اگر قصد نصب کاغذ دیواری را دارید از چسبی استفاده کنید که ویژگی های زیر را داشته باشد:
- در زمان کم خشک نشود
- انعطاف پذیری بالایی داشته باشد
- تغییرات دما را تحمل کرده و با سیمان و گچ سازگار است
- قابل استفاده برای چسباندن انواع کاغذ دیواری سبک و سنگین را داشته باشد
- با کمترین میزان چسب بیشترین غلظت را داشته باشد.
از بین بردن نم دیوار و سقف با عایق رنگی نانو
آخرین راهی که می توانید لکه های نم را از روی سقف و دیوار از پاک کنید استفاده از عایق رطوبتی دیوار و سقف پارسیک می باشد، این نوع عایق علاوه بر طول عمر بسیار بالا و هزینه کمتر نسبت به ایزوگام، دارای رنگ های مختلف می باشد که به وسیله آن هم می توانید دیوار و سقف خود را رنگ کنید و لکه نم را از بین ببرید وهم می توانید دیوار و سقف های ساختمان خود را عایق بندی کنید.
دیگران درباره رفع نم و رطوبت پرسیده اند
برای خرید انواع رطوبت گیر میتوانید به صفحه عایق رطوبتی دیوار مراجعه نمایید.
برای از بین بردن رطوبت خانه در زمستان چیکار کنیم؟
یکی از علت های خیس شدن دیوار در زمستان می تواند افزایش گرما و رطوبت اتاق باشد که اگر برای کاهش آن کاری نکرد موجب نم زدگی دیوار و سقف می شود.
برای از بین بردن رطوبت خانه در زمستان می توانید از دستگاه های رطوبت گیر بخرید و داخل خانه روشن کنید.
چگونه بوی نم دیوار را از بین ببریم؟
بوی نم دیوار در خانه باعث ایجاد آلرژی و بیماری های تنفسی می شود اما ابتدا باید علت نم دیوار را پیدا کرد، در قسمت بالا ما انواع علت های نم دیوار و راه حل های کم هزینه و آسان را گفته ایم و می توانید به آن رجوع کنید
- ترکیدگی لوله و نشتی آب
- رطوبت زیاد و نور مستقیم خورشید
- شرایط آب و هوایی
- ورود هوای مرطوب از طریق تهویه هوا
چه کسانی دچار مشکل نم دیوار می شوند؟
- کسانی که به دنبال از بین رفتن رطوبت کف خانه خود هستند
- کسانی که به دنبال از بین بردن لکه نم دیوار خود هستند
- کسانی که دچار نم دیوار گچی شده اند
- خانه هایی که رطوبت زیادی دارند و علت آن را نمی دانند
- کسانی که به دنبال رفع نم دیوار بدون تخریب و خرابی هستند
- علت نم دیوار خانه خود را نمی دانند
38 پاسخ
سلام
من دیوار اتاق پذیراییم چند وقتی بود که نم زده بود و علت اون نمی دونستم، با راهکار هایی که در این مقاله گفتید فهمیدم که علت نم دیوار من ترکیدگی لوله آب که پشت دیوار قرار داره بوده
سلام وقتتون بخیر
خوش حالیم که با این مقاله تونستید مشکلتون حل کنید
سلام، برای عایق بندی دیوار نم زده ته حیاط از کدوم محصولاتتون می شه استفاده کرد؟
سلام، می تونید از عایق رطوبتی دیوار پارسیک استفاده کنید
سلام، میشه دیواری و سقفی که دچار نم شده رنگ زد؟
سلام و وقت بخیر
خیر، ابتدا باید علت نم دیوار را پیدا کنید و برای رفع نم دیوار اقدام کنید
بعد از آن که نم دیوار را رفع کردید می توانید دیوار خود را رنگ کنید
سلام عایق رطوبتی رو از داخل واحد هم قابل اجراس و تاثیر گذاره یا باید از فضای بیرونی دیوار اجرا بشه
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09191508534
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
دیوار اتاقم پوسته پوسته شده ممکنه که نم و رطوبت باشه؟
سلام، پوسته پوسته شدن دیوار یکی از نشانه های مهم نم دیوار هست که باید برای جلوگیری از پیشروی و خراب شدن دیوار سریعا اقدام کنید
ممنون از مقاله خوبتون
با سلام ، من درساختمان 4 طبقه سکونت دارم که ، ساکنین طبقه 4 از رطوبت زیاد منزل خود در زمستان ناراحت هستند ، دیوار پذیرایی آنها که کاغذ دیواری هست و سطح بیرونی آن سفال بوده و سیمانکاری نشده ، دچار رطوبت و کپک زده یا قارچ رشد کرده ، پشت بام ایزوگام است ولی دیواره کناره ها ی ساختمان سیمان کاری شده ولی ایزوگام روی آنها کشیده نشده است . اولا آیا امکان داره این دیواره ها رطوب برف و باران را جذب و به دیوار منتقل نمایند ثانیا به جای ایزوگام میتوان این دیواره ها را با رنگ عایق رطوبتی ، رنگ کرد .
قبلا از راهنمایی شما تقدیر و تشکر میکنم
سلام وقت بخیر
بله عایق رطوبتی گزینه خیلی مناسبی هست
سلام. ما یه دیوار گچی داریم که با حمام همسایه مشترکه و نم زده. همسایه اجازه نمیده از اون طرف نمرو برطرف کنیم و دیوارو درست کنیم. به نظرتون چیکار مس تونیم بکنیم تا اون گچهای ریخته شده درست بشه
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید
09190808463
باسلام،دیوار داخل کمد دیواری درزمستان خیس میشود که پشت آن فضای باز است، راهکار چیست؟
سلام میتونید داخل کمد دیواری رو عایق کنید
سلام وقتتون بخیر
من از سقف خونه نم ندیدم فقط زمستون پنجره هامون فلزی قدیمی هستن عرق میکنن از دیوار سرازیر میشه هزینه شم نداریم بزاریم موندم چیکار کنم کم عرق کنه ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏
یه تیکه دیوار حمام پوسته شده ونرم هستش یعنی باانگشت میره تو فقط یه تیکه اینحوری شده مشکلش کجاست؟؟؟؟
درود
دراثر رطوبت زیاد سطح کار سست شده.
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09190808463
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
با درود امکانش هست راهنمایی بفرمایید که آیا پس از مصرف عایق رطوبتی دیوار پارسیک برای دیوار سالن و اتاق خواب، میشه اون دیوارها رو دوباره و در چه تایمی رنگ کرد؟
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09190808463
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام داخل كمد ديوار ش عرق ميكنه
اگر چسب و كاشي و ويا موزاييك كنيم ممكنه درست بشه و ديگه عرق نكنه؟
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09191508534
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام دیواراتاق رطوبت گرفته وگچ باد کرده واکنون گچ ها را ریختم حالا چگونه گچ کاری کنم که رطوبت دیگه نده آیا گچ با نانو قاطی کنم ازرطوبت دیگه گچ باد نمیکنه یا راه حل دیگری هست لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09191508534
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام. وقت بخیر. دیوار پشت کابینت آشپزخانه ما نم میده و هر از گاهی بخشی از داخل کابینت کپک میزنه. راهکار چیه ممنون
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09190808463
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام سقف خانه ما آنجا که لوله بخاری هست نم زده گفتند علت لوله توکار بخاری است گرما باعث رطوبت شده واین رطوبت دیوار را خراب کرده برای رفع مشکل چکار کنیم
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09191508534
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
با سلام وتشکر از لطف شما عزیزان در رفع مشکل مردم ، بنده در شمال ویلای دارم که چون کف سازه ویلا در هنگام ساخت عایق نشده و الان به دلیل اینکه کف سرامیکه رطوبت زده به دیواره ها و پایین دیوار تا ارتفاع بیست سانت نرم برداشته آیا راهکاری بدون تخریب برای رفع آن دارید یاخیر ممنون میشم راهنمائیم کنید
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09190808463
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام خسته نباشیدببخشیدتوی اتاق خواب های ما زیرکمددیواری آب جمع شده نمیدونم علت چیه میشه راهنماییمون کنید
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09191508534
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام هواکش های سرویس بهداشتی ازشون آب میادبیرون علتش چیه و راهکارش چیست ممنون ازراهنماییتون
درود بر شما
برای کسب اطلاعات بیشتر با این شماره تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی رو در واتس اپ دریافت کنید .🙏
09135453999
دپارتمان عایق رطوبتی پارسیک
سلام:
سوال:
نمای ساختمان ما از سنگهای گرانیتی اش اب نفوذ میکرد که یه اکیپ اوردیم ضد آب کردن نمارو اما متاسفانه همچنان رطوبت از سنگ نماها به داخل واحد نفوذ کرده و گچ دیوار مثل پنیر شده است،تصمیم گرفتیم گچ داخل واحد را تخریب و مجددا از ترکیب گچ و سیمان سفید باز سازی کنیم،لطفا بگویید پس از باز سازی با این روش از چه محصولی برای رنگ یا عایق روی گچ استفاده کنیم.
سپاس
لطف کنید با این شماره تماس بگیرید، اطلاعات تکمیلی خدمتتون ارسال میشه
09190808464