تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری چیست و هرکدام چه مزایا و ویژگیهایی دارند؟
یکی از محصولاتی که برای نصب کاشی از آن استفاده میشود، چسب کاشی است. چسب کاشی در دو مدل چسب کاشی خمیری و چسب کاشی پودری در بازار عرضه میشود که در این مقاله از عایق رطوبتی پارسیک قصد داریم به بررسی فرق چسب کاشی پودری و خمیری و مزایا و کاربرد هرکدام بپردازیم.
برای مشاهده انواع چسب کاشی پارسیک و خرید چسب کاشی روی دکمه زیر کلیک کنید.
فرق چسب کاشی پودری و خمیری چیست؟
ازآنجاییکه کاشیها در هر مکانی نصب میشوند، برای نصب آنها لازم است تا متناسب با مکان، ابزار درست و مناسب را انتخاب کرد. یکی از این ابزارها که امروزه بسیار مورد توجه قرارگرفته است استفاده از چسب کاشی به جای استفاده از دوغاب است.
با استفاده از چسب کاشی، عملیات نصب سادهتر شده و از لحاظ ظاهری، کار بسیار تمیزتر و زیباتر خواهد شد. استفاده از چسب باکیفیت برای نصب کاشیها نکته بسیار مهمی است؛ چراکه هزینه جداسازی و چسباندن مجدد کار بسیار پرهزینه است. در ادامه بررسی تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری میپردازیم.
مطلب پیشنهادی : بندکشی چیست ؟
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری ؛ ترکیبات
ترکیبات چسب کاشی پودری بیشتر بر اساس سیمان است که با برخی از دیگر افزودنیها ترکیب میشود. برخی از چسبهای کاشی بیشترین میزان چسبندگی را دارند تا بتوان از آنها برای چسباندی بر روی هر سطوحی استفاده کرد. بهعنوانمثال از این چسب برای چسباندن سرامیک بر روی سرامیکهای قدیمی استفاده میشود که انتخاب بسیار خوبی برای بازسازی است.
فرق چسب کاشی پودری و خمیری ؛ نحوه استفاده
چسب کاشی پودری با افزودنیهای پلیمری تقویت میشوند و یکی از چسبهای پرکاربرد در این زمینه است. قبل از استفاده از چسب پودری باید آن را با آب مخلوط کرد تا حالت خمیری پیدا کند و سپس قابل استفاده میشود.
وجود پلیمر در ساختار آن چسبندگی و مقاومت بالایی در برابر آب و رطوبت را به آن داده است که یکی از مهمترین مزایای استفاده از آن است.
چسب کاشی خمیری به شکل خمیری است و از همان ابتدا میتوان از آن استفاده کرد و مانند چسب کاشی پودری نیازی بهاضافه کردن آب ندارد. یکی از معایب چسب کاشی خمیری این است که به 72 ساعت زمان برای خشک شدن نیاز دارد درصورتیکه با استفاده از چسب کاشی پودری این مدتزمان بسیار کم بود.
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری ؛ قیمت
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری را در قیمت آنها میتوان جستجو کرد. چسب کاشی پودری ازنظر مزایا و میزان مصرف نسب به چسب کاشی خمیری قیمت کمتری دارد و مقرونبهصرفه است.
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری ؛ مکانهای مورد استفاده
یکی از نکات مهمی که هنگام استفاده از چسب کاشی باید مدنظر قرار دهید مکانی است که قصد کاشی کردن آن را دارید. در مکانهایی مانند حمام و دستشویی که رطوبت و آب زیاد است نباید از چسب کاشی خمیری استفاده کرد زیرا استحکام و مقاومت کمتری دارد و برای این محیطها مناسب نیست.
چسب کاشی خمیری را برای سطوحی داخل آشپزخانه و مکانهای دیگر میتوان استفاده کرد. اگر درزمینهٔ نصب کاشی تاره کار هستید استفاده از چسب کاشی خمیری برای شما یک انتخاب ویژه است چراکه به مهارت کمتری نیاز دارد.
در زمان استفاده از چسب کاشی پودری مقدار دقیق آب و ترکیب آن از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر نسبت معین رعایت نشود کیفیت و چسبندگی چسب دچار مشکل خواهد شد.
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری ؛ کاربرد
یکی دیگر از تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری در کاربردهای آنهاست.
کاربردهای چسب کاشی پودری
نصب کاشی و سرامیک روی سطوح بتنی و رنگشده
برای استفاده در قسمتهایی که رطوبت و میزان حرارت زیاد است
نصب کاشی جدید بر روی کاشی قدیمی
چسب کاشی قدرتمند باقدرت استحکام و چسبندگی زیاد
کاربرد چسب کاشی خمیری
اتصال انواع کاشی با سطوح گچی و سنگی
چسباندن کاشی در آشپزخانه
تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری ؛ مهلت استفاده
چسبهای خمیری با محدودیت در استفاده روبرو هستند زیرا به علت ترکیب پودر چسب با آب در آن ترکیباتی فعالشده که برای آن تاریخ انقضا معین میکند و باید طی زمان مشخصی حتما مصرف شود.
عملیات واردات و طی کردن مراحل گمرکی، زمان زیادی را برای رسیدن آن به دست مصرفکننده تلف میکند که خطر اتمام انقضای آن را افزایش میدهد. اما چسب پودری تا زمانی که به آن آب اضافه نشود تا دو سال تاریخ انقضا دارد.
فرق چسب کاشی پودری و خمیری ؛ میزان مصرف
برای نصب یک متر مربع کاشی با چسب خمیری بین 5 تا 7 کیلوگرم چسب خمیری نیاز است؛ درصورتیکه همین مقدار سطح به 3 تا 5 کیلوگرم چسب پودری نیاز دارد.
معایب نصب کاشی با دوغاب
- شن و ماسه را نمیتوان از نظر سایز دانهها کنترل کرد و در تمیزی و کیفیت نهایی کار تأثیرگذار است.
- آمادهسازی دوغاب کاری پرزحمت و کثیف است.
- در این روش نیاز است تا کاشیها حداقل یک روز درون آب قرار بگیرند که عملیات نصب کاشی را طولانیتر میکند.
- در این روش ملاتی که پشت کاشی میریزند باعث ایجاد حفرههایی میشود که راه را برای نفوذ آب فراهم میکند.
- اتصال کاشی با سطوح در این روش نسبت به چسب کاشی بسیار ضعیفتر است.
- از این ملات برای اتصال کاشی بر روی سطح کاشیهای قدیمی نمیتوان استفاده کرد.
- رشد انواع قارچ و کپک در این روش بسیار مرسوم است.
چسب کاشی پودری بخریم یا خمیری؟
در این مقاله به بررسی تفاوت چسب کاشی پودری و خمیری پرداختیم. چسبهای خمیری از قبل با آب مخلوط میشوند و به شکل خمیری به دست مصرف کننده میرسند و به همین علت بیشتر نصابها تمایل به استفاده از آن دارند چراکه برای نصب کاشی زحمت آمادهسازی مواد را به خود نمیدهند.
چسبهای خمیری چون با آب ترکیب میشوند احتمال منقضی شدن آنها بسیار افزایش پیدا میکند و به همین علت باید به تاریخ انقضای آنها بسیار توجه کرد.
چسبهای خمیری خارجی چون باید مراحل واردات و گمرک را طی کنند برای خرید آنها باید دقت بیشتری انجام داد. چسبهای کاشی پودری از این نظر مشکلی نخواهند داشت و تاریخ انقضای آن بیشتر است و در زمان خرید از این لحاظ آسودهتر هستید.
استفاده از چسب خمیری ساده است و نیاز به عملیاتی قبل از استفاده از آن نیست اما استفاده از چسب کاشی پودری به مهارت نیاز دارد و باید نسبت آب و پودر به اندازه معینی باشد و گرنه استحکام و چسبندگی چسب کاهش مییابد.
به طور کلی مزایای چسب کاشی پودری نسبت به چسب کاشی خمیری بیشتر است که در ادامه خلاصه آن را بررسی میکنیم.
مزایای استفاده از چسب کاشی پودری
- در صورت اضافه نشدن آب به آن تا دو سال میتوانید از آن استفاده کنید.
- مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب دارند.
- نسبت به حالت خمیری از ماندگاری و دوام بیشتری برخوردار است.
- چسب پودری پلیمری از خاصیت آنتی باکتریال نیز برخوردار است.
- میتوان بر روی دیوار و بر روی کف از آن استفاده کرد.
چنانچه به دنبال خرید چسب کاشی هستید می توانید با مراجعه به صفحه چسب کاشی نسبت به خرید و دریافت مشخصات چسب های کاشی پارسیک اقدام کنید. همچنین می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان پارسیک در ارتباط باشید. 09121149857